Europamesterskap i friidrett i Berlin

olympiastadium

Tysklands største idrettsarrangement dette året går av stabelen fra 7. til 12. august. 1.500 deltakere fra 52 land møtes til dyst på Berlins Olympiastadion for å kjempe i 47 forskjellige øvelser.

Alle konkurransene er åpne for publikum. Enkeltbilletter koster mellom 19,50 og 130,- euro (til finalen). Maraton og konkurransen i hurtigang kan du heie på i Berlins gater. Ruten går nemlig gjennom store deler av byen.

Les også:  Milepæl for Norge Rundt: 2000 episoder!

På Breitscheidplatz og på gågaten midt i byen er det en arena med plass til 3000 sportsinteresserte, der du kan følge konkurransene på stadion. Dessuten vil et sceneprogram med intervjuer og show sørge for masse underholdning. I tillegg er det TV-stasjoner fra 40 land som kringkaster konkurransene.

For første gang i et Europamesterskap er konkurransene en del av European Championship, og dermed en del av et multi-idrettarrangement som forener mange eksisterende, europeiske mesterskap.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

Samtidig med europamesterskapet i Berlin går seks andre mesterskap av stabelen i Glasgow i Skottland. Der kjemper sportseliten i svømming, turn, roing, golf, sykling og triatlon.

Det er bare å si: Klar, ferdig, gå!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.