Jarle Skavhellen slipper låta «Dancing in the Haze»

jarle skavhellen

Jarle Skavhellen sparker i gang året med å slippe første låt fra sitt nye musikalske prosjekt. Låten, som har fått tittelen «Dancing in the Haze» var, ifølge artisten selv, ment å låte som lydsporet til et skoleball i suksesserien “Stranger Things”, noe han utvilsomt har lyktes med.

– Dancing in the Haze handler om at av og til kan ting være litt altoppslukende kjipt, og én måte å komme seg helskinnet gjennom mørket på er å omfavne det som drivstoff for kreativitet og en dypere forståelse for seg selv og dem rundt deg, forteller Skavhellen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

Den talentfulle Bergenseren har funnet tilbake til produsent Tyler Johnson, som også produserte debutalbumet «The Ghost in Your Smile», som ble sluppet til strålende anmeldelser i 2018.

Denne gang låter det mer modent, og Skavhellen kan bekrefte at dynamikken i studio var annerledes enn da de jobbet sammen i den spede begynnelsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.