Disse skal kjempe i «Familiens ære» på NRK

nrk

Seks par foreldre og barn er i gang med å spille inn en ny sesong av «Familiens ære» for NRK. Her er deltakerne.

Torsdag startet innspillingen av sesong 2 av «Familiens ære».  ble en suksess i gullrekka på NRK fredager i fjor høst, med over 800.000 seere i snitt pr episode.

«Familiens ære» tar utgangspunkt i et spesielt fenomen i idretten: Deltakerne er kjente idrettsutøvere og deres sønner og døtre, som selv gjør karriere i norsk og internasjonal idrett. De utfordres i ulike konkurranser, samtidig som vi får et nært og eksklusivt innblikk i livet på hjemmebane og blir kjent med resten av familiene.

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

Deltakerne i den nye sesongen er:

  • Markus og Jan Åge Fjørtoft, fotball
  • Leon og Quincy Douglas, sprint
  • Victoria og Geir Gulliksen, sprangridning
  • Julius og Susann Goksør Bjerkrheim, håndball
  • Thea Kyvåg, fotball, og Sahra Hausmann, håndball
  • Henrik og Frode Hagen, håndball

Alpinlegenden Kjetil André Aamodt er programleder, som i fjor.

– Etter å ha møtt alle deltakerne, kan jeg love galskap, humor og masse konkurranseinstinkt neste sesong, sier Kjetil André Aamodt. – Vi har med mange taleføre folk som har veldig mye på hjertet. Og vinnerskallene er på plass. Allerede i den første øvelsen med kanopadling i havnebassenget tar det skikkelig av, forteller Aamodt.

Les også:  En reise gjennom den fascinerende verdenen av idrett

Konseptet er videreutviklet siden forrige sesong. Blant annet er det tatt nye grep rundt konkurransene.

– Vi har mye mer varierte øvelser denne gang, sier Kjetil André Aamodt. – Samarbeidet mellom foreldre og barn blir viktigere, og det blir mer tekniske krevende og sammensatte øvelser. Dermed er konkurransen mer åpen, sier han.

Til sammen skal deltakerne konkurrere i 24 øvelser. Alle deltakerne er med gjennom alle episodene, til tre finalister står igjen i siste program.

Les også:  Tre nye år med Champions League på TV 2

Innspillingen av konkurransene foregår 10.-17. juni på ulike steder i Oslo, fra Bjørvika og Gamlebyen til Holmenkollen og Bislett. Opptakene hjemme hos familiene har pågått over flere måneder.

«Familiens ære» er et originalformat utviklet av Nordisk Film TV og NRK. Sesong 2 får premiere i september og sendes i åtte episoder.

Forrige sesong ble vunnet av ishockeyspillerne Patrick og Petter Thoresen, etter en dramatisk finale mot langrennsløperne Lars Agnar og Odd-Bjørn Hjelmeset.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.