ANNONSE: Dette er gavekortene du bør gi

Når man som ansatt mottar et gavekort, eller en annen gave fra bedriften man jobber i, er det ofte stor sannsynlighet for at man kanskje ikke får brukt verken gaven eller gavekortet fordi det er alt for langt fra det man ellers ville kjøpt seg. Og dette er jo synd når bedriften har brukt penger på gaven. Men dette kan bedriften gjøre noe med, og det er dette denne artikkelen skal handle om – for hvordan kjøper man egentlig en gave som folk blir glade for.

Men mindre man kjenner noen veldig godt, kan det å kjøpe gaver, enten det er til familie eller venner, eller til ansatte, være en utfordring. For hvordan kan man egentlig være sikker på at vedkommende liker den gaven man kjøper, eller bruker det gavekortet man gir? Svaret er at man ikke kan være sikker på dette, og derfor er et av de beste svarene på dette spørsmålet å kjøpe et gavekort som kan brukes overalt. Dette gir dem en helt annen frihet til å faktisk kjøpe noe de blir glade for.

Tenk over dette når du kjøper gave til noen

Det å gi noen en gave er utrolig hyggelig, men for mange kan dette være ekstremt stressende å finne ut av hva det skal være. For selv om man kanskje kjenner noen, er det ikke dermed sagt at man er i stand til å gi dem en gave som de vil sette pris på. Vi har alle mottatt gaver som har vært litt sånn halvveis, og det føles alltid litt bortkastet at noen har brukt tid og penger på noe som ikke blir brukt.

Når man kjøper gaver til noen, enten det er ting, opplevelser eller gavekort, er det derfor utrolig smart å tenke på hvordan man kan integrere mest mulig frihet inn i gaven. Kanskje man kan gi flere muligheter til forskjellige opplevelser, eller et gavekort som kan brukes et sted der man kan kjøpe flere forskjellige ting, eller et gavekort man kan bruke på mange forskjellige steder.

Dette gir den som mottar gaven mye større mulighet til å gjøre det til noe de faktisk kommer til å bruke, og selv om mange kanskje føler at dette er en mindre personlig måte å gi en gave på, er det likevel en god måte å gi en gave til mange på – særlig hvis du for eksempel skal gi gaver til ansatte eller andre du ikke har et særlig personlig forhold til.

Det å gi gavekort har ofte blitt sett på som en dårlig gave fordi den ikke er så personlig, men når man gir gaver til noen man ikke vet hva man skal kjøpe noe til. Det å kunne velge sin egen gave er ikke akkurat en dårlig ting heller.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.