Designa lanserer nye håndtak på kjøkkenet

handeland

To nyheter fra den danske Designa gir kjøkkenet ditt et helt unikt uttrykk som fremhever produsentens bruk av naturmaterialer.

Designa fornyer sin kjøkken-serie Nature med designløsninger som er både praktiske og iøynefallende.

Innfelt håndtak er en helt ny løsning som gir deg et alternativ til håndtaksløse fronter. Takket være Nature-seriens konstruksjon, kan Designa frese grepene inn i selve frontene. Dette gir et moderne og helhetlig uttrykk.

Les også:  Skolebrødets dag markeres over hele landet fredag 21. juni

– Disse innfelte grepene gjør at håndtak på dører og skuffer blir en tydelig og lekker detalj som samtidig er en integrert del av frontene i tradisjonell snekkerstil, forklarer Brigitte Kürzel, designer hos Designa A/S.

Nytt i år er også at Nature-serien kan leveres med fronter som har innfelt kant. Det hele gir et grafisk svevende uttrykk til de solide naturmaterialene som Nature-serien er laget av. 

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

– Denne designløsningen gjør også at hver skap- og dørfront rammes inn på en stilig måte. I kjøkkenløsninger der du kombinerer skuffer og skap av ulike størrelser, får du et helt spesielt grafisk uttrykk som også underbygger Nature-seriens robuste utførelse, sier Kürzel.

Nature-serien med innfelte grep og kanter er tilgjengelige i Designa-butikker over hele landet fra og med april.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.