Betal med Trumf-bonus på Meny-butikkene

trumf meny

Det er mange som har Trumf-kort i Bodø og Salten. Og nå kan alle med Trumf-kort betale med bonuspoengene i menybutikker i Nordland. Meny-kunder har faktisk over 240 millioner kroner utestående gjennom sine oppsparinger i Trumf-bonus. Nå åpner Meny opp for at kundene kan bruke bonusen sin som betaling i kassa og i nettbutikken.

– Vi ønsker å sikre at våre kunder får full effekt av sine bonussparinger. Derfor gjør vi utbetalingen mer tilgjengelig. Nå kan kundene våre bruke Trumf-bonusen som betaling i kassa og i nettbutikken, sier Jørgen Normann-Larsen, markedsdirektør i Meny.

Les også:  Historisk godt resultat for byggfagene

Alle Trumf-medlemmer får én prosent i bonus på hele sin handel, og på enkeltdager også tre prosent gjennom Trippel-Trumf. Disse bonusene samler seg til store gevinster.

– Vi har mange lojale kunder som gjennom mange år har verdsatt vårt brede utvalg, gode råvarer, sterk fagkompetanse og gode pristilbud. Vi ønsker å sikre at vi gir kundene bonusen tilbake, sier Normann-Larsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.