Barsellunsj med råd og inspirasjon på Folkets Hus

barn baby barsel

Bodø Catering & Selskapsservice har gått sammen med Folkets Hus Bodø, Trygge barn, Småtroll og Apotek 1 Tordenskiold for å lage et arrangement for de som er i barsel/permisjon med baby. Både mødre og fedre er velkommen og kanskje stifter man nye bekjentskaper, om man ikke kommer med hele barselgruppen sin.

Folkets Hus Bodø har et ønske om at huset i større grad skal kunne brukes som et treffsted for byens innbyggere, og dette er et ledd i misjonen om å skape mer liv på Folkets Hus.

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

De som kommer vil i tillegg til lunsj få tips og råd om alt fra sikkerhet i hjem og bil, barneoppdragelse og kommunikasjon til pleie av babyhuden. Det blir dessuten gratis vareprøver og premiedryss. Det er selvsagt mulig å ta med seg barnevogn inn i lokalet og vi har eget ammerom.

Lunsj koster 199 kroner per person, inkl. lasagne med tilbehør og kaffe. Resten er helt gratis. Påmeldingsfrist er søndag kl. 20

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.