Arctic Congress inviterer til utstilling på Siggerud Galleri i Bodø

malerier

Arctic Congress Bodø 2024 inviterer til utstilling på Siggeruds Galleri i Bodø. Utstillingen blir åpen for publikum.

– Det er ikke ofte at en vitenskapelig konferanse åpner dørene for publikum. Men vi ønsket å gi noe tilbake til byen og er glade for å kunne arrangere en utstilling for befolkningen i Bodø, sier Marta Anna Løvberg, sjef for kulturprogrammet på Arctic Congress Bodø 2024.

Les også:  Nye tall: Bodø kommune er den 64. dyreste kommunen å eie bolig

«ARCTIC STORYWORLDS: FROZEN MATTERS», er ikke bare en utstilling, men en reise inn i hjertet av det arktiske miljøet. Utstillingen samler ekspertisen til forskere, kreativiteten til kunstnere og kunnskapen til urfolk. Den er kuratert av Olga Zaslavskaya, Vera Kuklina og Tatiana Degai.

– Utstillingen er et møte mellom kunst og arktisk forskning. Den kaster lys over ulike aspekter ved livet i Arktis, fra urfolkskulturer til det ekstraordinære biologiske mangfoldet i dette frosne landet, sier Løvberg.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Utstillingen finner sted på Siggeruds Galleri i Bodø 30. mai – 8. juni 2024. Åpningstidene blir mandag – fredagen klokken 10-17, og lørdag klokken 11-15. Det er gratis inngang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.