VIDEO: Hkeem og IKEA ønsker velkommen til «Hkeem’s hus»

ikea

IKEA lanserer de nye SYMFONISK-høyttalerne sine sammen med Spellemannsvinner Hkeem i videoserien «Hkeems hus». Første episode ble sluppet 8.august.

Siden Hkeem fikk sitt gjennombrudd og toppet hitlistene med «Fy Faen» i 2017, har han blant annet vunnet to Spellemannspriser, fått over 60 millioner streams og spilt konserter landet rundt. Til høsten kommer debutalbumet «HKEEM», samtidig som IKEA slipper sine nye høyttalere SYMFONISK.   

Låtene på albumet slippes med en helt ny videoserie med navnet «Hkeems hus», der Spellemannsvinneren inviterer artistvenner, samarbeidspartnere og gamle kamerater «hjem» til sniklytting av låtene på de nye SYMFONISK-høyttalerne til IKEA.

– Det å åpne hjemmet sitt og lytte til musikk sammen er noe av det beste i livet. Derfor føltes det bra å samle vennene mine i «Hkeems hus», for å vise dem musikken jeg har jobbet med så lenge og ha noen gode samtaler rundt det, forteller Hkeem.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

I de sju episodene, som følger de sju låtene på debutalbumet, kan seerne få ta del i en rekke inspirerende samtaler om livet, kjærligheten og det å vokse opp mellom to kulturer. I første episode hører kompisene Samuel og Prince gjennom låta «Madiba», som handler om å ha troen på seg selv.

SYMFONISK-høyttalerne som lanseres i august er et nytt samarbeid mellom IKEA og Sonos og består av en trådløs høyttaler til bokhyller og en unik lampe med innebygd trådløs høyttaler. Siv Egger Westin, kommunikasjonsrådgiver i IKEA mener «Hkeems hus» er en super introduksjon til høyttalerne og viser hva musikk kan bety for oss mennesker. 

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

– Musikk er jo noe av det som virkelig skaper et hjem. Vi lager mat til musikk, vasker huset til musikk, vi danser når det er fest, og gråter hvis vi er triste – alt til lyden av musikk. Med musikken til Hkeem som utgangspunkt oppstår det personlige samtaler og refleksjoner mellom gode venner om hva dette betyr for oss, sier Egger Westin.

Dette er ikke første gangen IKEA samarbeider med unge norske kunstnere. I våres lanserte IKEA «Art Event 2019»-kolleksjonen, som inkluderte et teppe designet av Virgil Abloh, med en kunstvideo produsert av den norske dansegruppen Quick Style og det unge kunstkollektivet VIMO. 

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Å kunne bruke kanalene våre til å løfte frem den nye generasjonen med unge, kreative kunstnere som QuickStyle, VIMO og nå Hkeem er veldig gøy og gir oss en helt annen energi i markedsarbeidet. Dette er personligheter som er opptatt av å kombinere stilarter og kulturer fra hele verden i kunsten sin, noe som samtalene mellom Hkeem og vennene hans vitner om, sier Egger Westin.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.