ANNONSE: Luksuriøse og billige forbedringer du kan gjøre på bilen din

mercedes

Kanskje har du hatt din gamle bil i noen tiår, men det betyr ikke at den ikke fortsatt er i stand til å bli en fantastisk og luksuriøs bil som både er like bekvem og moderne som en luksusbil. Dessuten kan den ha samme høyteknologiske funksjoner hvis du er villig til å jobb litt.

Alle disse oppdateringene er rimelige prismessig, og hver og en kan gjøre stor forskjell hvis du vil oppdatere bilen på en moderne måte. Når du oppdaterer bilen din slikt kan du også øke bilens verdi, noe som er smart hvis du ønsker å selge den.

Oppdater bilens teknologi med Apple CarPlay
Apple CarPlay erstatter bilens stereo, og det er en fin måte å legge til funksjoner som Bluetooth-tilkobling, å kunne streame musikk og få navigasjon til bilen din, og du kan få gjort jobben for under 5000 kroner.

Les også:  ANNONSE: Slutt å søke etter SMS-lån på nettet

En slik investering betyr at du har en masse penger igjen til å oppgradere resten av bilens lydsystem.

Oppdater bilsetene
Bilsetene dine bør ikke bare være komfortable på lange turer, de bør også holde deg godt på plass mens du kjører. Du innser nok ikke kanskje selv engang hvor mye du konstant justerer posisjonen din mens du kjør, men å måtte gjøre det fører til tretthet.

Nye seter kan koste fra et par hundre til flere titusen, men hvis du kikker rundt, kan du finne noen veldig fine tillegg til bilen din for under 10 000 kroner.

Les også:  ANNONSE: Spar penger uten å gå på kompromiss med kvaliteten på mobilabonnementet ditt

Ryd opp ditt interiør med nytt teppe
Jo eldre bilen din blir, desto mere støv, smuss, død hud, slim – og andre ting du sannsynligvis ikke vil tenke på – sitter fast i teppet. Et par nye tepper til bilen er ikke bare bedre å se på og føles bedre, de kan også gi deg ro i sinnet å vite at du ikke trenger en dusj så snart du er ute av bilen.

Du kan ta bilen til en bilspesialist for å få jobben gjort, eller kan du kjøpe teppet selv og gjøre det på en ettermiddag. Det er utrolig enkelt hvis du kan snu en skiftenøkkel, dessuten kan du sparer et par hundre kroner.

Les også:  ANNONSE: Energieffektive vinduer for nord-norske hjem

Senk bilen
Med en senket bil får deg til å føle at du faktisk kjører en sportsbil. Det med å senke bilen din har også noen tekniske fordeler, for eksempel senker du tyngdepunktet på bilen. Dette gjør at kraftene på bilen i svinger eller mens du akselerer eller bremser vil påvirke bilen mindre.

Det vil gjøre at bilen din varer lenger, og du vil føle deg som en tøffing på veien. På billige-senkesett.no finner du alt du kan trenge for å gjøre din gamle bil til i din drømmebil.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.