ANNONSE: Her er noen gode gavetips!

gave spa

Det er aldri feil å gi gaver, men på slutten av året er det selvsagt mer fokus på det. Har du tenkt litt på hvor kjekt det er å få gaver? Kanskje spesielt utenom de dagene og anledningene folk gjerne gir gaver, som jul, bursdag og bryllupsdag?

Kanskje du kan bli litt flinkere å gi gaver til dem du er glad i? Her er noen gavetips til hvordan du kan gi de beste gavene, og når.

Gi flere gaver oftere
Julen er høytiden der de fleste av oss – ja, kanskje alle – blir fryktelig bevisste dette med gaver. Og kanskje det er sant som mange sier at vi gir for mange julegaver? Når det å gi en gave blir mer bryderi enn glede, da er noe feil. Løsningen kan være å redusere antall personer du gir julegaver til, og heller fokusere mer på den harde kjernen av personer du omgir deg med daglig?

Andre gaveanledninger er naturligvis lettere, for da snakker en gjerne om en bursdag eller lignende. Og da sier det seg jo selv når gaven skal gis.

Overraskelse
Da mister en selvsagt noe av overraskelsesmomentet som en ivaretar dersom en plutselig bare gir en gave til noen. Men du kan samtidig overraske med når på dagen du overleverer bursdagsgaven, eller også hvilken gave du gir.

Det vanligste er nok å gi bursdagsgaven om morgenen – ja, dersom en bor med vedkommende, da. Men om du vil spille et aldri så lite puss kan du selvsagt gi en mindre viktig gave om morgenen, og hovedgaven senere på dagen.

Hva skal du kjøpe?
Om mulig – hold deg unna klisjeene. Det er for eksempel mer og mer vanlig for par å kjøpe gaver til huset. En nettbutikk som www.unoliving.no har for eksempel masse flotte designmøbler til gode priser. En god lenestol eller en lampe kan være den perfekte gaven til en som liker å lese bøker, for eksempel.

Tenk også på andre alternative gaver som for eksempel spa-behandling. På www.spashoppen.no har du muligheten til å kjøpe gavekort til spabehandling. Gjett om det vil bli satt pris på da.

Ikke bare harde pakker
Det er altså ikke bare de tradisjonelle gavene, eller de harde pakkene, som vil kunne bli tatt godt imot. Og med spa ser vi jo at dette med personlig velvære bare blir viktigere og viktigere.

Men andre eksempler på kreative gaver er billetter til konsert eller teater, en reise, en middag, et kurs, el. l.

Bruk litt tid på å finne en god og original gave neste gang du har anledning til å gi gave til noen. Det vil nok bli satt ekstra godt pris på.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.