ANNONSE: Slik lager du et effektivt hjemmekontor

hjemmekontor

Det er herlig å kunne arbeide hjemme, men det er viktig å ha et godt hjemmekontor samt å benytte seg av gode tjenester som kan hjelpe deg med det praktiske.

Flere og flere har lyst til å jobbe mer og mer hjemme. Det er et faktum enten vi snakker om folk som jobber på et vanlig kontor eller bedrift, eller selvstendig næringsdrivende.

Det finnes jo etter hvert også mange som ønsker å starte for seg selv, og da er et hjemmekontor både praktisk, og ofte lurt, i det minste i en overgangsperiode.

Hjemmekontor
Noen vil like å jobbe hjemme hele tiden, også etter de første par månedene med en eventuell oppstart. Andre vil foretrekke å gå på et mer vanlig kontor i det minste et par dager i uken. Dette er avhengig av de avtalene du får i stand med bedriften du jobber for – eller det opplegget du selv brenner for.

Uansett – lag et så praktisk og flott hjemmekontor som mulig. Det vil du tjene mye på, også når det gjelder energi og krefter du trenger for å ta fatt på alle jobbene.

Lysmiljøet på kontoret
Tenk, for det første, på det viktige lyset på ditt hjemmekontor. Det er viktig at du ikke jobber i et rom som er dårlig opplyst. Velg helst en krok eller et rom med masse god naturlig belysning, men suppler selvsagt med lamper. Lampemesteren er en av Norges mest spennende nettbutikker for lamper og belysning – besøk hjemmesiden her.

Innredning av hjemmekontor
Etter belysning og lamper er vel selve arbeidsbordet det aller viktigste møbelet. De fleste liker å ha et arbeidsbord av en viss størrelse. Og når du først begynner å se fordelene med et stort arbeidsbord er det vel lite sannsynlig at du noen gang vil gå tilbake til et mindre bord.

Det finnes mange nettbutikker som selger gode bord, og ofte trenger du kanskje ikke mer enn en bordplate og et par bukker.

Hjelp til arbeidet
Når hjemmekontoret er på plass rent fysisk er det på tide å tenke på andre ting som kan hjelpe prosjektet ditt i gang. Tenk litt på de tjenestene et selskap som Ibistic jobber med, for eksempel. Bare dette med å holde styr på fakturaer og de forskjellige kundekontoene kan være et problem.

Og det er også viktig at du tenker på hvordan du vil lagre dine filer. I dag er det selvsagt mer og mer vanlig å basere all lagring på skyen – da sikrer du jo arbeidet ditt på en helt annen måte. Gjør litt undersøkelser på skylagring selv, for det finnes jo svært mange muligheter. Selv om Ibistic også her leverer et meget godt produkt.

Det å jobbe hjemmefra kommer til å ta av de neste årene – vær i forkant av utviklingen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.