ANNONSE: Få hjelp til flytting og lagring hos City Self-Storage

city self storage

Å flytte med alle sine eiendeler som møbler, innbo, klær, veggpryd, planter, kopper og kar fra en plass til en annen er en kraftanstrengelse som man helst prøver å unngå. Men en sjelden gang i livet må man bare flytte, enten på grunn av jobb eller andre omstendigheter.

De færreste flyttebyråer gjør hele jobben for deg, og i mange tilfeller kan faktisk ikke flyttebyråene hjelpe til med annet en selve transporten av ferdig pakkede esker fra en plass til en annen.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

Men når man flytter trenger man hjelp til mye mer enn det. Man trenger flytteesker, innpakning, tilhenger, flyttebil og ofte trenger man også en lagerplass.

City Self-Storage er spesialister på nettopp det. De har faktisk egne flyttebutikker som har alt du trenger. Dessuten hjelper de deg med selve flyttingen også. De kan ordne med flyttebil, tilhenger og så videre. Og de har faktisk lager til utleie om man trenger midlertidig lager under flyttingen.

Les også:  ANNONSE: Akustikkpaneler en ny trend innen hjemmedesign

City Self-Storage har avdelinger flere plasser og har egne avdelinger både i Norge, Sverige og Danmark.

Gå inn på de ulike nettsidene i Skandinavia og se om de kan hjelpe deg med flytting eller oppbevaring for deg når du skal flytte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.