ANNONSE: Dette må du huske når du flytter!

oppbevaring arkiv

Dersom du skal flytte inn i et nytt hjem, så er det helt sikkert mange sommerfugler som beveger seg rundt i magen. Det er kanskje ditt første hjem, eller den gangen du endelig skal flytte fra mor og far. Muligens skal du og din kjære flytte sammen da dere venter barn. Mulighetene er mange her. Det er dog mange fallgruver også.

De fleste av oss er komfortable der vi er, og det er ikke alltid enkelt å flytte. Vi glemmer fort alle de tingene som inngår i den initielle lykkerusen, og da får vi oss fort en aldri så liten bakoversveis når ting begynner å komme løpende en etter en.

Det er tross alt ikke bare tannbørsten om skal pakkes med når vi skal flytte inn i et nytt hjem. Muligens eier vi ikke mer, men hjemmet vi skal flytte inn i må møbleres.

Sofa, stoler, bord, og hva mer?
Når du går gjennom rom etter rom, så er det mange åpenbare ting du må kjøpe. I stua ser du selvfølgelig at det mangler en sofa du kan slappe av på. Et stuebord er også viktig for mange. Dessuten kan en spe på med et par rimelige stoler for å sikre at det ikke koster all verdens med litt ekstra sitteplasser.

Soverommet skal selvfølgelig ha en seng, mens vaskerommet tenker vaskemaskin og tørketrommel. Men hva med alle de små tingene? For eksempel glemmer mange solskjerming når de skal flytte inn i et nytt hjem, og det kan fort være frustrerende. Det er tross alt slik at sola ofte er oppe tidlig på sommeren når folk flest flytter, og etter en stressende flyttedag ønsker du neppe å vekkes tidlig neste dag.

Kos deg med flyttingen
Det viktigste med flyttingen din er at du koser deg. En god ide kan faktisk i dag være å hyre inn et flyttebyrå. Mange tenker at det er dyrt, men det sparer deg for en hel del stress med selve flyttingen.

Dessuten, de pengene du bruker på bensin, leie av tilhenger, samt pizza og brus på hjelperne dine, blir ofte det samme som det du hadde betalt et flyttebyrå.

Derfor er det en god ide å tenke seg litt om. Du bør uansett budsjettere for flyttingen og lage gode lister for hva du trenger i leiligheten din. Pakk også smart, slik at du raskt kan finne frem til ting når esker og gjenstander er flyttet til ditt nye hjem!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.