ANNONSE: Slik kan du finne Norges billigste forbrukslån

forbrukslån

Det kan være uhyre vanskelig å finne frem i jungelen av tjenester som formidler forbrukslån på nettet. Vi nordmenn er storforbrukere når det kommer til forbrukslån online og det er nesten helt umulig å gjennomskue hva som egentlig er den beste løsningen.

Hvis du vil få innblikk i en metode som gjør at du kan finne den billigste løsningen, kan du lese mer her.

Hvorfor sammenligne lån?
Det finnes flere gode grunner til å sammenligne forbrukslån før du eventuelt velger hvilken låneleverandør du ønsker å underskrive en låneavtale med. Først og fremst treffes de fleste gode beslutninger på grunnlag av god research. Hvis du har undersøkt godt i forveien og vet at du har tatt alle muligheter med i overveielsen, er det også større sjanse for at du gjør et bedre valg. Dette er også tilfellet når det kommer til lån og forbrukslån.

Det er nemlig ikke sånn at det beste lånet for deg er det beste lånet for alle. Det er mange ulike parametre som må tas med i betraktningen når man skal finne ut av hva som er den beste løsningen for nettopp deg. Dette kan være faktorer som størrelse lånebeløp, hvor lang tid du vil ha på å tilbakebetale lånet og om det eventuelt skal være mulighet for å legge inn noen rentefrie måneder. Alle disse tingene kan bidra til å bestemme om et lån er noe for deg eller ikke.

I en bransje hvor alle hevder å ha den billigste, beste og mest brukervennlige løsningen, blir det helt umulig å vite hvem man skal tro på. Det finnes utrolig mange tjenester på nettet som gjør at du kan sammenligne lån uten overhodet å skulle reise deg fra datamaskinen eller lage kompliserte excel-ark og oversikter over alle de forskjellige bankene og låneutbyderne.

Hvordan finner jeg Norges billigste forbrukslån?
Det finnes som nevnt ufattelig mange tjenester som hevder å kunne hjelpe deg med å finne Norges billigste forbrukslån. Det som er essensielt når du vurderer hvor du skal sammenligne lån er at du finner en tjeneste som kan tilby en god og ryddig oversikt og gjøre det brukervennlig for deg å skulle sammenligne forbrukslån.

En tjeneste som Billigeforbrukslån.no gjør at du kan få en god oversikt over hvilke banker som kan tilby hva, og kan hjelpe deg med å finne det billigste forbrukslånet. Dette er en utmerket metode hvis du vil

finne det billigste forbrukslånet og få oversikt over hvilken løsning som passer best for deg og situasjon. Husk aldri å låne mer penger enn du reelt sett har råd til å betale tilbake.

Hvorfor må man oppfylle så mange vilkår?
Banker og lånesteder har fokus på å låne ut penger til forbrukere under ansvarlige rammer, derfor er det en del vilkår du som lånesøker skal oppfylle før du eventuelt blir godkjent for et forbrukslån. Dette er vilkår som typisk kan variere litt fra lånested til lånested, men det er noen forhåndsregler som du som forbruker kan forholde deg til. Først og fremst er det en aldersgrense du må oppfylle for å eventuelt få lov til å ta opp et onlinelån.

Denne aldersgrensen er ofte over myndighetsalder og dette kommer av at man rett og slett ikke har lov til å markedsføre lån til unge forbrukere. Dette er regler som banker og lånesteder er veldig nøye på å følge. Derfor kan denne aldersgrensen ofte være opp til 25 år hos mange banker og lånesteder. Utover dette finnes det nesten alltid et krav om at søkeren må være norsk statsborger, ha folkeregistrert adresse i Norge og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Det er ikke mulig å ta opp lån på nettet i Norge med betalingsanmerkning. Vilkårene på forbrukslån på nettet eksisterer altså for å gjøre det tryggere for deg å låne penger, men også sikrere for bankene og lånestedet, som er avhengige av å få pengene tilbake.

Priseksempel på lån: Beløp 90.000,-, o/4 år, etableringsgebyr: 1.000,-, Termingebyr 40,-, Kostnader (renter og gebyrer): 28.626, Totalsum: 118.626,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.