Amerikanske Cape Air bruker klippekort med norsk teknologi

braathens it

Fra 2. mai 2018 tilbys passasjerene til det regionale flyselskapet Cape Air å reise med klippekortet TravelPass levert av norske Braathens IT.

Dermed slipper de som reiser ofte å kjøpe enkeltbilletter, men klippekort som de enkelt kan fylle opp med mobiltelefonen.

– De reisende vil oppleve en enestående fleksibilitet med TravelPass. Nå kan de kjøpe klipp på forhånd, bestille og reise med en uovertruffen brukervennlighet. Familier kan dele det samme klippekort. Det er bare å velge tur og reise i vei, så enkelt er det, sier Linda Markham, Cape Air President.

Les også:  Kunstig intelligens: Foreslår tiltak for å sikre eksamen

– Cape Air er et spesialisert flyselskap som betjener et unikt marked, og deres kunder forventer mer, akkurat som dette digitale og automatiserte abonnementsproduktet, sier Svein Therkelsen, sjefen i Braathens IT som har utviklet TravelPass.

– Når klippekortet går tomt kan du enkelt fylle det opp igjen på mobiltelefonen. Det har aldri vært enklere å reise. Når folk først tar TravelPass i bruk slutter de ikke. Det er bra både for de reisende og for flyselskapet, sier Svein Therkelsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.