Advania stolt sponsor av Islands fotballandslag

advania

Advania sponser Islands fotballforening og skal støtte landslagets deltakelse i VM 2018 i Russland. Gudni Bergsson, presidenten for Islands fotballforbund og Ægir Már Þórisson, adm.dir i Advania Island har signert en avtale hvor Advania vil være en av seks sponsorer av fotballforbundet.

Advania og Islands fotballforbund har hatt et nært samarbeid i en årrekke, og med sponsoravtalen forventes samarbeidet å bli enda tettere de neste tre årene.

Fotballforbundet på Island – som på islandsk heter Knattspyrnusamband Íslands, KSÍ – står overfor en spennende og travel periode fremover, spesielt med herrelandslag som deltar i 2018 FIFA World Cup i Russland til sommeren. Islands deltakelse i turneringen vil gi mange utfordringer når det gjelder IT og teknologi, som alle vil bli adressert av Advania.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– Det er en stor glede for oss å kunne støtte innsatsen til våre beste fotballspillere både på herre- og damelangslaget. Vi er spesielt glade for at vår støtte vil bidra til å forbedre arbeidet på grasrotnivå over hele landet. IT er en stadig viktigere del av spillet, og vi er stolte av å gå i tet og håndtere disse prosjektene sammen med fotballforbundet. Vi håper at vår støtte vil hjelpe fotballforbundet i deres viktige innsats, sier Ægir Már Þórisson, adm.dir i Advania Island.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Advania har allerede utviklet og lansert en ny nettside for Islands fotballforbund hvor tilgangen til statistikk og data har blitt betydelig forbedret. Advania har også bygget et nytt og kraftfullt turneringssystem som gir god oversikt over turneringer og kamper for alle som er involvert i organisert fotball på Island. Turneringssystemet er lett tilgjengelig for alle brukere på det nye nettstedet.

– Vi har hatt et godt samarbeid med Advania tidligere, og vi er glade for å kunne styrke samarbeidet ytterligere. I dag baserer fotball i økende grad på IT-løsninger, både til trening, håndtering av turneringer og logistikk. Det er uvurderlig å ha tilgang til dyktige fagfolk i denne sammenheng, sier Gudni Bergsson, president i Islands Fotballforbund.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.