kiwi bodø

Kiwi i Bodø sentrum har åpnet

Det har i lang tid vært kjent at dagligvarekjeden Kiwi skulle åpne en ny butikk i Meierikvartalet i Bodø sentrum. Nå har den nye Kiwi-butikken åpnet. Kiwi minipris er en av landets... Les mer »
kiwi

KIWI bruker 11,5 millioner kroner på å redde kraftturbin

I et gammelt og nedslitt vannkraftverk utenfor Hønefoss konstaterer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy at han har funnet grønt gull: Ved å redde Glitre Energis utslitte kraftturbin bidrar kjeden til å produsere den... Les mer »
matbutikk

Ny plan for ny Kiwi på Sortland

Etter mye planlegging er det nå kommet på bordet en ny skisse for etablering av en Kiwi-butikk på Sortland, i de tomme lokalene etter Nord-Norsk Engros, rett ved Kystvaktbasen. Det har vært... Les mer »
kiwi

​KIWI vokser fem ganger mer enn markedet

Ferske tall fra analysebyrået Nielsen viser at KIWI står sterkere i markedet enn noen gang. I 2017 vokste KIWI fem ganger mer enn det totale dagligvaremarkedet, og økte markedsandelen med 0,9 prosentpoeng.... Les mer »
kiwi

Jacob Rolland ny marketingsjef i KIWI Minipris

KIWI Minipris satser tungt i digitale og egne medier, og Jacob Rolland går inn i en nyopprettet stilling som marketingsjef. Jacob Rolland (43) startet 4. januar som marketingsjef i KIWI Minipris. Rolland... Les mer »