ambulansebil

To biler i alvorlig trafikkulykke ved Majavatn i Grane

Politiet fikk en melding om trafikkulykke med to bilerinvolvert og personskader ved Majavatn i Grane i Nordland på onsdag i 14-tiden. Det var også trafikale problemer på stedet. Utrykningsenhetene rykket ut til... Les mer »
ratt subaru

Trafikkulykke ved Tosentunnelen i Nordland

Politiet rapporterer om en trafikkulykke ved Tosentunellen i Nordland natt til mandag. Det skal være en bil med to personer involvert i ulykken. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Begge personene virker ikke... Les mer »
up

Vogntog kjørte av veien – E6 i Trofors stengt

Politiet rapporterer at et vogntog har kjørt av veien på E6 i Trofors i Grane kommune natt til onsdag. Nødetatene rykket ut til stedet i 11-tiden. Sjåføren hadde kommet seg ut og... Les mer »
ambulanse

Trafikkulykke i Majavatn i Grane: Tre personer skadet

To kjøretøy er involvert i en trafikkulykke på E6 i Majavatn i Grane i Nordland mandag i 17-tiden, ifølge Nordland politidistrikt. Det skal være noe trafikale problemer, men trafikken kan passere. En... Les mer »
brann

Akkurat nå: Brann i Grane i Nordland

Politiet rapporterer om en brann i et industribygg i Grane som ligger sør i Nordland. Brannen er i et industribygg. Det skal være full overtenning av industribygget, og E6 er sperret i... Les mer »