pc laptop

Telenor tester ut PCen som mobil

Telenor er en av de første i verden som kobler Office 365 med telefoni- og mobilintegrasjon direkte i Microsoft Teams, slik at du kan bruke PC-en som mobiltelefon. Med taleintegrasjon i Office... Les mer »
natur skog elv

Ny planterekord for Statskog

Statskog satte 2,2 millioner skogplanter i jorda i 2018. Det er hundre tusen planter mer enn året før. Allerede i 2016 passerte statsforetaket to millioner planter. Nå er ny rekord satt med... Les mer »
slalom gutt barn

Meløy kommune inviterer ungdommen til Glomfjord Alpinsenter

I samarbeid med Glomfjord alpinsenter arrangerer Meløy kommune «Høy Puls Vinter» med mange ulike aktiviteter i og rundt alpinbakken i Glomfjord, opplyser Meløy kommune. Høy Puls Vinter går av stabelen 30. –... Les mer »
skiskyting ol

– Nei, skiinteressen har ikke sunket etter at Northug la opp

Etter at Petter Northug la opp, har mediedekningen av langrenn gått kraftig ned i Norge. Spillinteressen på langrennsodds har imidlertid økt, mye takket være Therese Johaugs come-back, varsler det europeiske spillselskapet Unibet.... Les mer »
Byggenæringens Landsforening

Byggenæringens fremtidsbarometer 2019: Stor etterspørsel etter fagarbeidere

Hver fjerde bedrift i byggenæringen sliter med å få tak i fagarbeidere viser fersk undersøkelse fra Byggenæringens Landsforening (BNL). Byggenæringens Landsforening (BNL) gjennomfører årlig en spørreundersøkelse «Byggenæringens fremtidsbarometer» blant bransjeforeningenes medlemsbedrifter. Spørsmål... Les mer »
per sundnes

Per Sundnes: KEiiNO imponerer i MGP

Poptrioen KEiiNO har festet et solid grep om favorittstempelet i MGP. På de norske spotifylistene er «Spirit in the Sky» den soleklart mest populære låten av årets bidrag, men det er ikke... Les mer »
oppbevaring arkiv

Flyttesjau i Fauske kommune

Skal du ha tak i folk i administrasjonen, hos boligkontoret, skoleledelse, ledelse i barnehage, kultursjef eller kinosjef, kan det være alle er like enkle å få tak i for tiden. Dette er... Les mer »
konsert live

Willy Oftedals Ærespris vil ha hjelp til å finne kandidater

Kjenner du noen som står på for at barn og unge skal få drive med musikk, rock, pop eller hip hop? En som stiller opp mer enn de fleste, som ordner med... Les mer »
nrk

Eksklusivt intervju: MGP-aktuelle Anna-Lisa fra Bodø

Nordland har riktignok en lokal artist i Adrian Jørgensen fra Bindal, men det er en annen artist med Bodø-tilknytning: Anna-Lisa Kumoji! Anna-Lisa selv og MGP-låten er et fyrverkeri, og det er store... Les mer »
Foto: Helgelandssykehuset Sandnessjøen

Vil ha samfunnsanalyse for Helgelandssykehuset

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll etterlyser en samfunnsanalyse i tillegg til rapporten om Helgelandssykehuset, når sykehusstrukturen skal diskuteres i fylkestinget i neste uke, opplyser Nordland fylkeskommune. – Rapporten fra Helgelandsykehuset blir for klinisk. Den... Les mer »