sintef

SINTEF Byggforsk blir SINTEF Community

Forskningsinstituttet SINTEF Byggforsk skifter navn til SINTEF Community. Endringen trer i kraft 20. mai 2019. Siden Norges byggforskningsinstitutt fusjonerte med SINTEF i 2007, har SINTEF Byggforsk stadig utvidet sine faglige aktiviteter og... Les mer »
sykkel sommer

Se opp for denne trafikanten!

Menn mellom 35 og 54 år står for én av fire sykkelulykker. Det er også de som sykler fortest, ifølge Transportøkonomisk institutt. Tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det har vært over... Les mer »
brann brannbil

Bilbrann i Sulitjelma

Politiet i Sulitjelma rapporterer om en brann i en bil mandag formiddag. Brannvesenet driver med slokningsarbeid, og brannen skal nå være under kontroll. Det skal ikke være personskader i forbindelse med brannen,... Les mer »
politi

Slo til vakt i Bodø – Tatt for narko

Politiet i Bodø rapporterer at en mann slo til en vakt ved et serveringssted i Bodø natt til mandag. Mannen ble arrestert og tatt til avhør. Det ble oppdaget at mannen var... Les mer »
ingrid bergtun

Nå skal Ingrid Bergtun sy(nes) for Bergans

Med Ingrid Bergtun på laget skal Bergans forsterke sitt bærekraftsbudskap og bli enda mer synlig i yngre målgrupper. Bergtun blir først og fremst å se i Bergans’ sosiale kanaler, men skal også... Les mer »
alan walker

Alan Walker til Oslo Spektrum

9. november 2019 er Alan Walker klar for å innta Oslo Spektrum. Publikum vil ikke bare få servert en hitparade i særklasse, men også en opplevelse av de sjeldne når han tar... Les mer »
web data pc

Ny rapport: Slik velger kundene din nettbutikk

Påvirker ditt engasjement for miljø og bærekraft salget ditt? Kan du ta betalt for frakt og likevel ha fornøyde nettkunder? Dette og mange andre spørsmål får du svaret på i Brings siste... Les mer »
sony

Føl bassen med Sony EXTRA BASS-serien hodetelefoner

Nå får du støykansellering, støtte for stemmeassistent og opp mot 30 timers batteritid, alt i tillegg til EXTRA BASS på de nye trådløse hodetelefonene WH-XB900N. I dag annonserer Sony et kraftfullt tillegg til... Les mer »
blomster sommer

Sommerblomster skaper frodige oaser

Sommeren innvies når blomsterkrukkene er fylt – balkonger, verandaer og hager blir frodige oaser med flotte sommerblomster.  Å velge hvilke blomster man skal fylle krukker og ampler med, er som å velge i... Les mer »
atikko

Terningkast 6 for Alex Rosén på Scandic Havet

En av landets mest kjente og interessante kjendiser, Alex Rosén, gjestet Bodø søndag kveld. Rundt 200 mennesker hadde møtt opp på Scandic Havet for å få oppleve hans show «Fra AG3 til... Les mer »