Samferdselsdepartementet

Samferdselsminister Jon Georg Dale vil øke fartsgrense i Bodø

Fartsgrensene på flere strekninger i hele landet bør økes, mener samferdselsministeren. Forslag til nye fartsgrenser sendes torsdag på høring, en av strekningene ligger i Bodø. – Riktige fartsgrenser er vesentlig for å... Les mer »
viasat

356.000 så Rosenborg-kampen på Viasat 4

Rosenborgs tap mot Dinamo Zagreb i playoff-kampen til UEFA Champions League samlet TV-seerne. Kampen hadde et gjennomsnitt på 310.000 seere, og på det meste var hele 356.000 innom sendingen. Onsdag kveld hadde... Les mer »
røde kors

Kvinne vant én million på tomflasker!

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig,... Les mer »
coop

Coop lanserer Coopay mobilbetaling

Nå kan du la lommeboken ligge og betale med Coopay på mobiltelefonen når du handler i alle Coops butikkene. Coops butikker over hele landet er klare for å ta imot betaling i... Les mer »
musikk party

Åge Sten Nilsen storfavoritt i «Stjernekamp»

Til helgen starter høstens utgave av «Stjernekamp» på NRK. Åge Stein Nilsen er en av årets deltakere, og han blir av spillselskapet Betsson utpekt som favoritt til å vinne sangkonkurransen. – Nilsen... Les mer »
politi

Trafikkulykke på Mørkved: Buss kjørt av veien

Politiet mottok en melding om trafikkulykke på Mørkved i Bodø i 16-tiden. Det skal være en buss som har kjørt av veien. Nødetatene rykket ut til stedet. Ambulasepersonell ankom ulykkesstedet Kudalsveien, alle... Les mer »
Flatsetsund Engineering

Eksporterer avlusere til Russland

Flatsetsund Engineering leverer fire linjer med FLS Avluser til spennende oppdrettssatsing i Murmansk. Linjene er montert på flåten Enabler One, som FSV Group skal levere til Russian Aquaculture. Russian Aquaculture er et... Les mer »
Norges Bueskytterforbund

Lukter medaljer under Junior VM i Bueskyting

Denne uken deltar 11 ungdommer fra det norske landslaget i bueskyting på junior VM i Madrid. Noen av ungdommene skyter til vanlig i eliteklasse i Norge, og har både europa- og verdensrekorder... Les mer »
energi strøm

Åtte av ti kommunetopper sier nei til vindkraft i verdifulle natur- og friluftsområder

Det er bred enighet blant ordførerkandidatene om ikke å bygge ut vindkraft i verdifulle naturområder. – Gir håp for fremtiden, mener Norsk Friluftsliv. Siden forslaget til nasjonal ramme for vindkraft kom i... Les mer »
seilbåt sommer

Sølv til Norge i prøve-OL i seiling

Helene Næss og Marie Rønningen har nettopp seilt inn til sølvmedaljer i prøve-OL i den olympiske klassen 49er FX. Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg Seilforening seilte i morgentimene i dag... Les mer »