nfd

Handelsavtalen med Indonesia signert

Norske bedrifter får tilgang til verdens fjerde mest folkerike land. Handelsavtalen ble signert i Indonesias hovedstad Jakarta i dag. – Handelsavtaler er viktige for velstanden vår og gir arbeidsplasser i hele landet.... Les mer »
mast elektrisitet

EnergiNorge: Derfor er strømprisen uvanlig høy i år

Mange har merket seg de høye strømprisene i år og lurer på hvorfor det ble slik og hva kan vi vente oss utover vinteren. Her er svar på noen av de vanligste... Les mer »
apple mac virus

Fylkesmannen i Nordland: Flere verger sender inn regnskap digitalt

En gang pr år skal de vergene som har regnskapsplikt sende inn et «regnskap» for foregående år. Dette består av en fullstendighetserklæring, kopi av skattemeldingen og bankutskrifter. Dette utgjør en stor mengde... Les mer »
posten pakker butikk

Siste frist for å sende pakker med Posten er i dag!

Fristen for å sende post som skal rekke frem til jul er i dag, søndag. Og så må du også huske hente pakkene dine så fort som mulig. I natt lå det... Les mer »
sal konsert kino

Fylkesrådet bevilger 720 000 kroner til ny scene ved Nordland teater

Fylkesrådet har nå besluttet å bevilge 720 000 for en ny scene, også kalt en «black box» som planlegges i et tilbygg til teateret i Mo i Rana. Arkitektfirmaet Heggelund og Koxvold... Les mer »
fakkeltog

Tusenvis i fakketog mot nedleggelse av sykehuset i Sandnessjøen

En ressursgruppe ved Helgelandssykehuset foreslo nylig ett felles akuttsykehus på Helgeland og at dette skulle ligge på Mo. I dag er det sykehus i Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana. Og lørdag... Les mer »
katt jul

Ny undersøkelse: Halvparten ønsker seg en veldedig julegave i år

For mange er det vanskelig å finne ut hva man skal gi til sine nære og kjære til jul, men en undersøkelse UNICEF har gjennomført blant nordmenn gjør kanskje gaveshoppingen litt enklere.... Les mer »
avtale enighet

Manpower: Skap tydelige interne karriereveier for dine ansatte

12. desember inviterte ManpowerGroup eksperter fra næringsliv og akademia til ManpowerGroup Forum i Oslo Konserthus. Tema var intern mobilitet og hvordan dette kan hjelpe virksomheter med å vinne kampen om talentene og... Les mer »
røkt laks

Juletid er laksetid i Storbritannia

Når britene spiser julemiddag er det som regel kalkun som står på menyen. Men laksen får stadig større innpass som en del av den tradisjonelle julematen. Det merkes på salget av norsk... Les mer »
coolbet

Anders fra Bodø er Norges heldigste: Vant NM i Flaks!

Anders Fenne Ellefsen er Norges heldigste mann. Bodøværingen vant lørdag NM i flaks i Tallinn. I tillegg til tittel vant studenten 250 000 kroner. 25-åringen startet i høst på fysioterapi-studier i Tromsø.... Les mer »