drabant

MUSIKK: Falkevik – Louder Than I’m Used To (album)

Nå er debutalbumet til Falkevik på Drabant Music sluppet. Louder Than I’m Used To er produsert av Julie og gitarist/tekniker David Aleksander Sjølie, og er spilt inn i New Tone Studio og... Les mer »
newswire

VIDEO: Tester biodrivstoff på traktorer

I ett år skal 15 traktorer kjøres på fornybar diesel. Målet er å gjøre landbruket mer klimavennlig med biodrivstoff. – Så godt som alle traktorer i Norge går på fossil diesel. De... Les mer »
sommer

Bodø-studenter foreslår nye opplevelser og overnattingstilbud i Gildeskål

I løpet av en intens uke jobbet fire grupper masterstudenter på Handelshøyskolen i Bodø med forslag til nye opplevelser og overnattingstilbud i Gildeskål. En del av deres besvarelser var å lage hver... Les mer »
jul

Julemarked på Skutvik i november

Tettstedet Skutvik i Hamarøy arrangerer julemarked 17. november. Julemarkedet åpner klokken 11.oo og stenger 15.00. Under julemarkedet blir det det flere boder, kafé og lotteri, opplyser Hamarøy kommune. Skutvik har fergeforbindelse til... Les mer »
politiet

Full mann i Bodø var truende – Fikk overnatte hos politiet

Politiet i Bodø kom over en overstadig beruset mann på et av byens spisesteder natt til lørdag. Mannen var såpass full at han ble overlevert til sykehuset, opplyser politiet. På sykehuset kviknet... Les mer »
trebåt seil

ANNONSE: Slik kan du bygge din egen båt

Mange drømmer om å ha sin egen båt, enten det er en robåt, fiskebåt, seilbåt, husbåt eller yacht. Men for mange blir det bare med drømmen. Årsaken er at båter er ganske... Les mer »
evolution warner

MUSIKK: Distrubed – Evolution (album)

To ganger Grammy-nominerte Disturbed slapp sitt nye album «Evolution» i dag, og har annonsert at de legger ut på the Evolution World Tour, en omfattende internasjonal arena turné som settes i gang... Les mer »
arbeid data nett

Internasjonalt samarbeid i kampen mot hvitvasking

Finansbransjen står samlet mot hvitvasking og terrorfinansiering. Sverige, Danmark og Norge er for eksempel medlemmer av Financial Action Task Force (FATF). Her forplikter medlemslandene seg til å følge internasjonale standarder for tiltak... Les mer »
tv2

Joshua French om sitt nye liv som familiemann i eksklusivt intervju

Det har nå gått halvannet år siden Joshua French kom hjem, og TV 2s Fredrik Græsvik har fått et eksklusivt møte med mannen han sist traff i fengselet i Kongo. I dokumentaren... Les mer »
landbruks- og matdepartementet

Stigende tømmerpriser og god avvirkning

Gjennomsnittsprisen for tømmer var i september 426 kroner per kubikkmeter, dette er 18 prosent høyere enn samme tid i fjor. Avvirkningen ligger hittil i år på samme nivå som i 2017, til... Les mer »