VIDEO: Neste generasjon gokart er på banen!

witt

Den er nå klar i butikkene – Ninebot Gokart, den første gokart på markedet, som er laget for å skrense, og som i tillegg har en startakselerasjon raskere enn en Tesla, og som kan tilpasses din høyde.

Segway-Ninebot er ennå en gang klar med et morsomt transportmiddel, som vil fange interessen til enhver tenåring og voksen med ”fart i blodet”. Ninebot Gokart er den første gokart noensinne, som er laget for å skrense. I tillegg til fotbrems er den utstyrt med en mekanisk håndbrems, som ikke bare sørger for å stoppe kjøretøyet, men som også gir deg muligheten til å skrense. Jo mere du kjører, jo flinkere blir du, og jo mere kan du utfordre deg selv.

Les også:  Rekordhøy interesse for turer i norsk natur

Spenn fast selen og forbered deg på en lynrask startakselerasjon fra 0 til 20 km/t på få sekunder. Med den justerbare rammen og rattet kan gokarten tilpasses førerens høyde mellom 130 – 190 cm med en maksbelastning på 100 kg.

Med Segway-Ninebot appen kan du koble telefonen din med kjøretøyet og dermed få tilgang til mange ulike funksjoner – som innstilling mellom de tre forskjellige kjøreformene samt kjøretøysdiagnostikk og hastighet.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Ninebot Gokart er enkel å transportere, idet den raskt legges sammen etter bruk og dermed passer perfekt ned i et bagasjerom i standard størrelse.

I motsetning til de fleste gokarts kan Ninebot Gokart rygge ved bare å trykke to ganger på bremsepedalen, og med en maksimal hastighet på 24 km/t og en rekkevidde på opptil 15 km, kan du skape minneverdige opplevelser ved å kjøre gokart sammen med dine venner og familie.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Ninebot Gokart er designet både til barn (14+) og voksne, og kan bidra til å øve kjøreteknikk og manøvrering samt til å øke tilliten til egne kjøreferdigheter. Alle kan kjøre trygt, fordi den er utstyrt med en sikkerhetssele, og via appen kan gokartens toppfart begrenses for uerfarne førere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.