VIDEO: Iskald – Innhøstinga

iskald

Det har gått nesten fire år siden det Bodø-baserte bandet Iskald dro deg inn i det kjølige og atmosfæriske – og desto eksepsjonelt godt mottatte fjerde full-lengder «Nedom og Nord»!

Nå kommer de tilbake for fullt på slagmarken, med et enda mer voldsomt og kraftfullt sinn. Det er på tide å høste inn alle avlinger og begi seg ut i den kommende stormen som utfolder seg i «Innhøstinga».

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Iskald forsetter kunsten i det kjølige og intense, endog melodiske svartmetall. På samme tid skinner deres kompleksitet og kreativitet i låtskrivina mer enn noen sinne før.

En ny produsent ble innhentet for å bidra til å skape den sounden Iskald letet etter. «Innhøstinga» er kanskje deres mest komplekse album så langt, med ni bautaer av noen låter, delt inn i 50 minutter med spilletid. Låtene er varierte og unike på sine egne måter, med en rød tråd i lyrikken som binder albumet sammen til en helhet.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

Dette er deres andre album med en norsk tittel, hvorav halvparten av låtene er sunget på deres morsmål. ‘Lysene som Forsvant’ er kanskje deres mest melankolske epos til dags dato, en låt som forteller historien om de som ble tapt gjennom Iskalds tid. Iskald – “Innhøstinga” kommer 31. august!

Skivas tittelspor er ute nå:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.