logo apsmyra

Glimt besøkte Molde FK søndag kveld i et oppgjør i Eliteserien. Bodø/Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Sørli, Espejord og Pellegrino.

Molder scorer etter bare 5 minutter og stillingen er 0-1 til Molde. Molde presser også Glimt og styrer kampen i første delen av omgangen. Glimt kommer seg utover omgangen men det blir ikke mål fr dommeren blåser til pause.

Etter pausen starter Glimt bra, men Molde presser etter hvert voldsomt på og stillingen blir 0-2 til Molde. Men Glimt kjemper videre og presser igjen Molde, og får en velfortjent 1-2 scoring av Mvuka.

Så er Glimt uheldige og Marius Høibråten gjør et selvmål og stillingen er 1-3 til Molde.

Og igjen kjemper Glimt seg inn i kampen og dundrer på med flere store sjanser, men ballen vil ikke inn. Stillingen blir 1-3 når dommeren blåser av.

– Vi henger ikke helt sammen. Skal du forsvare deg, må du forsvare deg som et lag. Det må du gjøre når du angriper også. Akkurat for øyeblikket mangler vi en del prosenter på begge deler. Da ser det ikke bra ut, sier Kjetil Knutsen til Discovery+.