LESERINNLEGG: Folk med dårlig råd betaler for elbil-adelen!

bomstasjon

Fakta, og litt historikk: i 50- og 60-årene hadde vi ikke olje-industri. Og veiene som ble bygget, var en oppgave som naturlig hørte inn under det statlige og kommunale ansvar. Og noen veier var fylkets ansvar.

Men med det som kom inn fra bensinpumpene i form av avgifter, klarte man å utføre de veianlegg som trengtes. Og vi hadde kilometertellere med stempling hver måned i dieselbilenes motorrom. Og så var det årsavgiften.

Les også:  LESERINNLEGG: FrP vil ha Forenklinger for bobil

Dette levde vi med, og verden gikk videre. Helt til noen «grådighetens apostler» hvisket kommunepolitikerne i øret at «BOMPENGER ville gi kommunene ekstra-inntekter, og lette presset på stat og kommune.

De var jo «myndighetene», og hvem våget å opponere mot dem? Dette måtte prøves. Og slik startet bompenge-epidemien som alle partier i dag støtter.

Bare ikke Demokratene!

Barnefamilier som kjører bensin og diesel trenger bilen i det daglige, yrkesaktive, pensjonister, de med dårlig råd, og de som har lite nok fra før – de betaler faktisk i dag den store regningen  for elbil-adelen.

Les også:  LESERINNLEGG: FrP vil ha Forenklinger for bobil

Ja, de økonomisk sterke som har råd til å kjøpe elbil – og som passerer alltid gratis gjennom bommene og som ofte har gratis parkering. Helt utrolig, men sant!

P.S : Samme policy benyttes nå av myndighetene/stortingspartiene i samband med de nye, digitale, selvrapporterende strøm-målerne!

I «rush-tiden» når folk flest skal ha seg middag – skrues kW-prisen opp. Totalt uhørt!

Og om du ønsker å kose deg med god musikk på radioen – så er det som ofte bare sus. Stortingspolitikerne har faktisk vedtatt som det eneste landet i verden – å nedlagt FM og innført DAB?

Les også:  LESERINNLEGG: FrP vil ha Forenklinger for bobil

Nok er nok og Demokratene sier stopp!

Vidar Kleppe

Bystyre og fylkestingsrepresentant for Demokratene

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.