Victoria (24) fra Narvik valgt ut til talentprogram

circle k

Hele 90 prosent av de som har fullført Circle K Norges toårige talentprogram de siste sju årene jobber fremdeles i selskapet. Nå har Victoria Wikestad Nilsen fra Narvik blitt håndplukket til årets kull. 

– Jeg søkte om å få være med på talentprogrammet fordi jeg ønsket å utvikle meg selv og teamet på stasjonen, slik at vi kan være den foretrukne destinasjonen i lokalsamfunnet vårt. Det å bli valgt ut er jeg ufattelig stolt over, sier Wikestad Nilsen, som jobber på Circle K Fagernes-Narvik.

Over to år skal Wikestad Nilsen og ni medstudenter fra hele landet lære alt om stasjonsøkonomi, personaladministrasjon og salgsledelse. Utdanningen er lagt opp med både teoretisk innføring og praktiske demonstrasjoner.

Wikestad Nilsen er praktisk talt født inn i stasjonslivet. Farfaren drev stasjon på Leknes, som den dag i dag drives videre av Victorias onkel. Foreldrene hennes driver Circle K Fagernes i Narvik.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

– Her har jeg gått gradene og virkelig fått stasjonslivet inn med teskje, fra å plukke søppel og klippe plenen utenfor stasjonen som liten jente, og til å få stadig større ansvar for stasjonsdriften, forteller hun.

24-åringen regner kundeservice og markedsføring som sine sterke sider, men vil gjerne lære mer om økonomi og lederfaget. På sikt ønsker hun enten å drive egen stasjon eller gjøre karriere i Circle K-organisasjonen.

Lene Foldvik, opplæringsansvarlig i Circle K Norge, gleder seg til å følge Victoria videre i sin Circle K-karriere. Hun forteller at 65 prosent av de som har fullført talentprogrammet siden oppstarten i 2004 fremdeles jobber i Circle K. Ni av ti av studentene fra avgangskullene 2012-2018 er fortsatt i selskapet.

Les også:  Kan Narvik få alpin-VM 2029?

– Dette er en svært god mulighet for de som virkelig vil noe med karrieren. Talentprogrammet gir dem noe å bryne seg på, og etter endt utdanning går de fleste videre til å drive egne stasjoner, sier Foldvik.

Mari Sele Falkum (27) ble kåret til «Årets talent» i 2015. For to år siden kjøpte hun stasjon i Vikeså, sør i Rogaland. Bare ett år senere ble Circle K Vikeså kåret til årets stasjon i Circle K-systemet.

– Dette er uten tvil takket være alt jeg har tilegnet meg gjennom talentprogrammet. Kunnskapen jeg fikk her gav meg selvtillit og mot nok til å stå på egne bein og satse på min egen stasjon. Dette har vært gull verdt, sier hun.

Les også:  Historisk alpin-VM til Narvik

Kristin Olsen Antal-Karlsen (27) har nylig tatt over Circle K Asker. Hun minnes to fantastiske og begivenhetsrike år som Circle K-talent.

– Jeg har fått svært god bruk for alt det faglige jeg lærte under utdanningen. I tillegg har jeg også bygget meg opp et nettverk som jeg setter stor pris på. Vi fra talentprogrammet snakker fortsatt daglig sammen, og hjelper hverandre med både store og små utfordringer i hverdagen på stasjonene, forteller Antal-Karlsen.

Hun har følgende tips til årets og fremtidige års talentkull:

– Jobb hardt og sett deg tydelige mål. Ingen drømmer er for store, så lenge du virkelig arbeider for dem.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.