Verdens nordligste grillkursturné kommer til Bodø

grillkurs

Hvis man elsker å grille – eller drømmer om å lære det – så kommer nå muligheten rullende rett til døren. 29. juni kommer Webers grilleksperter til Bodø for å spre grillglede og holde inspirerende hands-on sommergrillkurs.

Fredag 29. juni kommer verdens nordligste grillkursturné til Bodø. Inviter med deg din grillmakker til å prøve nytt grillutstyr og nye grillteknikker – og få en ekstraordinær opplevelse sammen. Opplevelsene kan dere ta med dere hjem på terrassen – og ha glede av hele grillsesongen.

Les også:  Streiken i Mattilsynet: – En potensiell tragedie

– Nordmenn elsker å grille, og interessen for kunnskap om grilling øker stadig. Det merker vi godt når vi reiser rundt med grillkursene. Deltagerne er fantastisk nysgjerrige og har alltid lyst til å lære mer om det å grille, sier Ole Anders I. Hanssen, Grill Academy Manager.

Denne sommeren foregår grillkursene som en blanding av grilling i praksis og grillkokkenes demonstrasjon av grillteknikker og produkter, gjennom de 3 timene kursene varer.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Ti (!) fristende retter
Kursdeltagerne får mulighet til å prøve krefter med både gass og 50kull, når de går i gang med menyen som grillkokkene har satt sammen. De kan se frem til spennende snacks og ikke mindre enn ti (!) fristende retter: Cheesy nachos, pulled chicken, steak, lime- og honningmarinert røkt fisk, middelhavsgrønnsaker, svinefilet fylt med fetaost og pepper, hasselbackpoteter, grillet nykål, frukt- og bærkompott, og ostekake.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Med grillkursene ønsker vi både å fortsette og utvikle den norske grillkulturen og samtidig spre grillglede. Alt kan jo grilles, det gjelder bare å vite hvordan, avslutter Ole Anders I. Hanssen.

Grillkurset vil finne sted på Obs Bygg Bodø fra kl. 17:00-20:00, og det er 26 ledige plasser. Kurset koster kr 499,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.