Utvider med ny webdesign-avdeling igjen

david jensen

Digitaliseringen av næringslivet og samfunnet forøvrig ser ikke ut til å slakke av, det er en yrende aktivitet for nettbaserte løsninger og kommunikasjon i Norge.

Nylig ble faktisk Norge kåret som ledende i Europa innen digitalisering. Det gjør at det er hektiske dager for flere av landets webdesignbyrå. Ett av dem er Oslo Webdesign som nå utvider med en ny avdeling i Grenland.

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

Grenland Webdesign er ikke selv et registrert mediabyrå, men utvikler hjemmesider for bedrifter i Skien, Porsgrunn, Bamle, Kragerø og Telemark under paraplyen til Oslo Webdesign AS, sier daglig leder David Jensen.

David Jensen er en av landets mest erfarne webdesignere med noen av landets største bedrifter og flere kjente merkevarer som kunder.

– Vi har ennå ikke gjort nyansettelser for den nye avdelingen, men vi oppfordrer interesserte webdesignere om å ta kontakt, avslutter David.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.