Tyrkiareiser med mange avganger fra Kristiansand

tyrkia

Som eneste charteroperatør på Sørlandet flyr Tyrkiareiser fra Kristiansand til Antalyakysten i både vår, sommer og høst.

Etter en liten nedgang i kapasiteten for 2015 og 2016 øker Tyrkiareiser antall avganger og flyseter fra Kristiansand Lufthavn.

– Kapasiteten er høyere enn tidligere år og vi ser allerede nå at interessen er stor. Vi er glade for å kunne utvide tilbudet og vi merker at etterspørselen er stor i Agder og omegn, sier Anders Lindström, COO ved Tyrkiareiser.

Les også:  Dette bør du gjøre med tilhengeren før vinteren

Tyrkiareiser flyr til Antalya fra 3.5. – 2.8, samt 13.9 – 18.10, med direkteflyvninger på utreise og mellomlanding i Haugesund uten flybytte på returreisen.

– Det er selvfølgelig en stor fordel å slippe å reise flere timer øst- eller vestover før man skal sette seg på flyet. Det gjør Tyrkia mer tilgjengelig som feriemål, og fra de foreløpige salgstallene å dømme ser det ut til at sørlendingene setter pris på tilbudet vårt.

Les også:  Ny undersøkelse: Kvinner støvsuger fortsatt mer enn menn, selv om de hater det mest

Charteroperatøren ser en kraftig økning i interessen for Tyrkia som reisemål i 2018 sammenlignet med 2017, og i perioden 1. desember til 15. februar har salget mer en fordoblet seg sammenlignet med samme tidsperiode i fjor.

– Det er ingen tvil om at Tyrkia er på vei tilbake som feriefavoritt blant nordmenn, fastslår Lindström.

Også tallene for besøk på nettsiden er lovende og markedsansvarlig Malin Eriksson er fornøyd med utviklingen.

Les også:  Norwegian fjerner krav om munnbind på flyvninger i Skandinavia

– I tillegg til de gode salgstallene ser vi en stor økning i antall besøkende på nettsidene de siste månedene. Det er mange som enda ikke har bestilt ferien sin og vi har fortsatt reiser å selge, men vi ser definitivt at interessen i søket er der. Reiseoperatørens egne webanalyse viser en økning på mer enn 70 prosent i antall besøk på tyrkiareiser.no de siste månedene, sier Malin Eriksson.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.