TV 2 flytter «Skavlan» til lørdagskvelden

tv2

Når «Skavlan» har sesongpremiere på TV 2 i januar, blir programmet flyttet til lørdagskvelden. Lørdagskvelden på TV 2 vil dermed fylles av «Hver gang vi møtes», «God kveld Norge» og «Skavlan», i tillegg til Nyhetene, Været og Sporten.

– Seertallene for «Skavlan» på TV 2 denne høsten har ikke vært tilfredsstillende. Vi har sett at tre talkshow på NRK og TV 2 på fredagskvelden blir ett for mange. Derfor flytter vi nå lineærversjonen av programmet til lørdag kveld – til det beste for seerne, forteller kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

«Skavlan» har sesongpremiere på TV 2 lørdag 12. januar.

– Selv om «Skavlan» flyttes til lørdagskvelden på lineær-TV, vil programmet fortsatt være tilgjengelig på TV 2 Sumo fra fredag ettermiddag i tråd med vår langsiktige digitale satsing på programmet. Versjonen som sendes på TV 2 Sumo er også en lengre versjon enn den som sendes på lineær-TV, forteller Trygve Rønningen.

På fredagskveldene vil «The Voice» og «Senkveld med Helene og Stian» sammen med Nyhetene, Været og Sporten fylle sendeskjemaet. Eksakte sendetider for fredag og lørdag på TV 2 fra januar bestemmes senere.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.