Trestokkfestivalen gir bort hele festivalen til brannmenn og ofre! Gratis for alle!

konsert live

Trestokkfestivalen som arrangeres på gamle Haslemoen leir i Våler kommune første helgen i august meldte tidligere om at de ønsket å gi noe tilbake til de som har stått på for å bekjempe skogbranner, både frivillige og brannpersonell.

Etter å ha mottatt veldig god respons på denne gesten, og at det er mange som ønsker å være med på dette har nå Trestokkfestivalen bestemt seg for å gi bort hele festivalen for å forsterke hyllesten til de som har kjempet mot brannene.

– Etter den responsen vi har mottatt så har vi bestemt oss for at det blir gratis inngang for alle under hele festivalen. Vi ønsker at så mange som mulig skal få være med å ta del i denne happeningen, og da skal ikke pris stå i veien for noen. I tillegg til dette vil vi lage et eget Trestokkfond, der deler av billettpengene som har kommet inn skal avsettes. Disse vil vi gi bort når høsten kommer til de som er direkte berørt av brannene som har vært, sier arrangementansvarlig Henning Myrer.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Det er ikke bare Trestokkfestivalen som ønsker å gi bort noe, men også mange av artistene som skal opptre på Trestokkfestivalen ønsker å bidra.

– Flere av artistene har gått ned i honorar for at vi skal kunne få til dette, noe vi setter umåtelig stor pris på. Vi har hatt jevn kontakt med mange av artistene og når vi har fortalt om hyllesten av brannheltene har de villet være med på dette. Også drikkevareleverandør Aass kommer til å bidra med noe til de som har vært med på slukking og redningsarbeidet, sier Lars Håkon Blostrupmoen, grunnlegger av Trestokkfestivalen.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

En utrolig rå lineup:
Med en lineup som inneholder DumDum Boys, CC Cowboys, Raga Rockers, Sivert Høyem, Bernhoft & The Fashion Bruises fra Norge, ispedd store navn fra utlandet som Mando Diao, Vintage Trouble, Queen Machine og Jacob Dinesen så kommer dette til å bli en helg som blir helt spesiell for de som kommer.

Håper på fullstappet hus!
– Vi håper at denne gesten drar fullt hus slik at vi får en skikkelig hyllest, både til de som har dette som jobb, deltidsjobb eller bare har stilt opp frivillig. Det er plass til ca 10 000 mennesker på festivalområdet, og det håper vi nå at skal bli helt fyllt opp.

Les også:  Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

Vi gir bort deler av overskuddet I tillegg til at festivalen gir bort det musikalske vil også deler av overskuddet gå til nevnte fondet.

De som har betalt billett tidligere, i tillegg til å støtte en god sak vil de få tilgang til VIP området, med egne toaletter (så man slipper kø), egen bar og bord og benker der man kan slappe av litt når man trekker seg unna.

For å delta på festivalen må du hente ut din gratisbillett på hjemmesiden www.trestokkfestivalen.no. Du må legge produktet i handlekurven og bruke kode «gratis» for at billetten skal bli gratis.

Kun to billetter pr kjøp.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.