Tore Skoglund ute med humorboken «Vær snill med Oslo-folk»

bok i nord

Tore Skoglund er «lei» av at Oslo-folket blir utsatt for hets og hånlatter fra storkjeftede og flåsete nordlendinger. Vær snill med våre hardt prøvede landsmenn i hovedstaden, oppfordrer han i denne boka, samtidig som han gir de samme osloenserne muligheten til å le ekte og befriende. 

– Dette er forsøksvis en hyllest av visse Oslo-miljøer. De gjør jo så godt de kan, både offentlig og privat. Det er ingen grunn til at vi skal le av dem og rakke ned på de som gjør sitt beste ut fra sine enkle forutsetninger, sier Tore Skoglund.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Den Nord-Norske humorlegenden beklager også for nordlendingenes røffe språk.

– Vi beklager selvfølgelig hvis vi kommer i skade for å sette en del osloensere i forlegenhet med språket vårt og vår bramfrie framtoning.

Men Skoglund retter også en takk til osloenserne bak reklameparodien for Smash som for tiden vises på TV.

– Personlig skylder jeg dem dessuten en takk for den hyllest og ære jeg er blitt til deg fra både Orkla og Nidar, som laget en glimrende parodi på «Du skal høre mye…», en reklamesnutt på TV2, så fremragende laga at jeg kjenner intet sidestykke. Rørt over all den respekt og ære, og dette gode håndverket, synes jeg at jeg måtte gi ei bok til fanklubben i sør!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.