TONOs EDVARD-pris til Sushi x Kobe

tono

Emir Hindic, Kristoffer Uthaug og Mathias Humlen er tildelt TONOs EDVARD-pris i kategorien Populær 2019 for Sushi x Kobe-albumet «Døden lever lengst».

– Dette er veldig gøy. Vi hadde ikke sett det for oss, og det er helt drøyt at vi har klart det. Vi er veldig stolte, sa de tre prisvinnerne da de ble tildelt prisen umiddelbart etter konserten på Øyafestivalen i Oslo 8. august.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

EDVARD-prisen deles ut årlig av TONO i fem kategorier til komponister og sangtekstforfattere som har skapt musikkverk av særlig høy kvalitet det foregående år. Det er en høyt kvalifisert fagjury som utpeker vinnerne, som mottar kr 50 000 samt et trofé og et diplom, begge utformet av Magne Furuholmen.

– Det er en viktig del av TONOs arbeid å synliggjøre at musikk har verdi. Med EDVARD-prisen løfter vi frem noe av den flotteste musikken som ble skapt det foregående året. Med det ønsker vi å hedre ikke bare enkeltopphavere, men også å skape oppmerksomhet omkring det viktige arbeidet komponister, sangtekstforfattere og låtskrivere gjør, sier kommunikasjonssjef i TONO, Willy Martinsen.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Sushi x Kobe var nominerte til prisen sammen med Hilma Nikolaisen for albumet Mjusic og Emilie Nicolas for albumet Tranquile Emilie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.