The Body Shop går bananas

banan

Denne sommeren går The Body Shop helt bananas med deres siste special edition kroppspleie: banan. Bananer er den hotteste frukten, og vi spiser en billion bananer i året på verdensbasis. Så hva gjør denne serien så spesiell?

Du vil ikke kunne motstå aromaen av moden banan, søte bananblader og tropisk kokosnøtt i kroppspleierutinen din denne sommeren. Denne special edition-serien vil bestå av tre ulike produkter i en rosa og gul, leken emballasje; shower cream, body butter og body yogurt.

Les også:  Slik hjelper skolen elevene med å forebygge synsproblemer

Sløser ikke med bananer
The Body Shop bruker bærekraftig bananpuré fra El Guabo i Ecuador som matindustrien ellers ville kastet på grunn av form eller størrelse. The Body Shop ønsker å minimere sløsing av mat, og vil kun bruke bananer som ikke er bra nok for matindustrien.

Lokale bønder i Ecuador betales en rettferdig pris i en beryktet utnyttende industri. Dette hjelper småbøndene med å konkurrere med store bananplantasjer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.