Ny fiberrik havredrikk i butikkene

alpro

I 2017 drakk nordmenn mer plantebasert drikke enn noen gang tidligere. Plantebasert drikke vokste faktisk med 11,4 prosent i 2017, mens drikker fra Alpro vokser med nesten 10 prosent i volum.

På grunn av havrens høye fiberinnhold gir kornet en god fordøyelse. Det er en av grunnene til at Alpro har mikset havre med en av de mest trendy ingrediensene i plantedrikker for en ny og smakfull kombinasjon.

Les også:  Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

Mandeldrikk er velkjent for de fleste. Faktisk er mandel sammen med kokos ingrediensene i plantebaserte drikker med størst prosentvis vekst. Nå har Alpro blandet havre og mandel for å kunne servere den mest fiberrike havredrikken med enda bedre smak!

Havre + mandel = sant
I tillegg til å inneholde mest fiber av alle havredrikkene på markedet, er Alpros nyhet også en av havredrikkene med lavest sukkerinnhold.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

For den som ønsker en sunn og fiberrik frokost er havre- og mandeldrikken derfor et godt valg. Drikken kan selvsagt nytes som den er, eller for eksempel brukes i en smoothie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.