Team Jumbo-Visma viser frem nye drakter for 2019

visma

Med Visma som ny tittelsponsor starter Team Jumbo-Visma det nye året i nye drakter med Visma-logoen. De første bildene av de nye draktene ble offentliggjort i dag da begge lagene holdt pressekonferanse i Veghel, Nederland.

Visma signerte nylig en femårig avtale som ny tittelsponsor av det nederlandske sykkel- og skøytelaget Team Jumbo-Visma. Kontrakten er i tråd med softwareselskapets strategi om å ekspandere i Europa.

Visma-logoen vil være synlig på draktene til både sykkel- og skøytelaget. Den vil også vises på lagets biler, busser, sportsutstyr og andre produkter relatert til Team Jumbo-Visma.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

– Vi er stolte over å ha navnet vårt på draktene til et av verdens beste sykkel- og skøytelag. Eksponeringen vil øke kjennskapen til vårt varemerke både i Nederland og utover Europa, sier CEO i Visma, Øystein Moan.

I 2019 skal Team Jumbo-Visma konkurrere i store ritt som Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España, Hammer Stavanger, Arctic Race of Norway og Tour of Norway.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

Team Jumbo-Visma har sin opprinnelse i Nederland, et strategisk viktig område der Visma har gjort store investeringer den siste tiden. Investeringen er en del av Vismas aktive oppkjøpsstrategi, og softwareselskapet undersøker stadig nye muligheter i både eksisterende og nye markeder.

– Vi har gått fra å være et nordisk softwareselskap, til å bli paneuropeisk. Det å sponse Team Jumbo-Visma er et viktig skritt for å styrke vår posisjon i Europa, sier Øystein Moan, CEO i Visma.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.