warner

Pink Floyd med restaurert og remikset utgivelse av «Delicate Sound Of Thunder»

Warner Music har nå offentliggjort den kommende utgivelsen av Pink Floyds «Delicate Sound Of Thunder» på Blu-ray, DVD, 2-CD, 3-disc vinyl og 4-disc deluxeboks med bonusspor, 20. november 2020. På tvers av de forskjellige... Les mer »
pink floyd division bell

Pink Floyd slipper multimediapakken «Pink Floyd The Later Years»

Som en multimedial deluxe gavepakke presenterer «Pink Floyd The Later Years» et utvidet blikk på Pink Floyds historie fra 1987 til nåtid og sparker det hele i gang med «A Momentary Lapse of Reason», albumet... Les mer »
playground

VIDEO: Leif Vollebekk ute med låta «Hot Tears»

Han er kanskje kanadisk, men med det navnet og med norsk bestefar, så kan vi vel uten å ta for hardt i kalle han litt vår egen. Han gjorde stor suksess med... Les mer »
playground

VIDEO: Låta «Cellophane» av FKA twigs ute nå

For første gang på tre år er endelig FKA twigs tilbake med ny musikk, singelen «Cellophane» viser sårbarhet vi tidligere ikke har sett og er det første hintet om hennes kommende andrealbum som følger opp suksessdebuten «LP1». ... Les mer »
gunnar andreassen

LEDER: Godt nyttår!

Snart er året 2018 historie og vi skal skrive 2019. Mens man hever glassene og feirer inngangen til det nye året og fyrverkeriet går av, er det også tid for ettertanke. 2018... Les mer »
joddski dumsnill

VIDEO: Joddski med Mats Dawg – Dumsnill

Låta «Dumsnill» er andre singel ut fra Tungtvann-veteranen Joddskis nye prosjekt «Glasshuset». En personlig låt om å ofte være litt for grei. Tidligere i år slapp Joddski låta «Gata» basert på en... Les mer »