Norges Curlingforbund

Norges lag til curling-EM er klare

Europamesterskapet spilles i år i Aberdeen, Skottland også kjent som curlingens hjemland. Det norske herre og damelandslaget konkurrere mot de beste lagene i Europa, målet er å sikre plass i VM og... Les mer »
Norges Curlingforbund

Norges curlingkvinner sikret finaleplass!

For Marianne Rørvik, Kristin Skaslien, Mille Haslev Nordbye og Martine Vollan Rønning ble drømmer til virkelighet i dag. For første gang på nitten år har ett norsk damelag sikret plass i VM... Les mer »
Norges Curlingforbund

Lag Rørvik og lag Ramsfjell skal representere Norge i Curling-VM

VM-uttaket er klart for curling damer og herrer – Lag Rørvik fra Lillehammer Curlingklubb skal bryne seg mot verdens beste damelag i curling-VM i Sandviken, Sverige fra 18.-26. mars 2023. Curling-VM for... Les mer »
Norges Curlingforbund

Søsknene Maia (22) og Magnus (24) Ramsfjell skal representere Norge i curling-VM

Søskenparet Maia og Magnus Ramsfjell kvalifiserte seg i helgen til å representere Norge i VM i mixed doubles. Mesterskapet skal avholdes i Gèneve i Sveits fra 23. til 30 april. Dette blir... Les mer »
Norges curlingforbund

Norges beste kvinnelige curlingspillere høyt oppe før OL-kvalifiseringen

Med gode resultater i Tyrkia, håper Norges curlingkvinner å komme et hakk videre på veien til OL. Norge spiller sin første kamp i Pre-Olympic Qualification tirsdag. Da møter det norske laget hjemmefavoritten Tyrkia... Les mer »
Norges curlingforbund

Norsk ektepar vant Europas største Mixed Doubles-turnering i curling

Curlingekteparet Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien feide det sveitsiske landslaget av banen og vant finalen i Mixed Doubles Bern med hele seks poeng etter bare fire omganger. Det lover godt opp mot OL i Beijing 2022. ... Les mer »
norges curlingforbund

Magnus og Kristin vant tidenes første verdenscup finale i curling!

Magnus Nedregotten og Kristin Skaslien vant i helgen den første worldcup finalen i historien. Paret kom inn i turneringen som en av favorittene tross et noe skuffende resultat i VM på hjemmebane... Les mer »
Norges curlingforbund

16 curling-lag braker sammen i NM

Til helgen skal de 16 beste norske lagene konkurrere om kongepokalen og NM tittelen for herrer. Turneringen finner sted i Kuleisen, som er Haugesund nyeste idrettsanlegg med både skytebane og firebaners curlinghall.... Les mer »
curling damer

Curling-damene klare for sluttspill i EM

Det norske damelaget er klare for sluttspill i B-gruppen i EM i Tallinn. Med seier i semifinalen har laget kvalifisert seg til neste års A gruppe. Laget har vunnet syv av åtte... Les mer »
em curling 2018

Her er Norges landslag under EM i curling 2018

Både herre- og damelandslaget er på plass i Tallinn, Estland for å delta i årets europamesterskap. I turneringen er totalt 46 lag med fordelt på en A og B gruppe. Herrelaget spiller... Les mer »