Stella Polaris og Nordland Turselskap satser på nordlysturisme i Bodø

nordlys

Turister over hele verden er imponerte over nordlyset vi har i Nord-Norge. Men i Bodø er det bare fire aktører som driver med nordlysturisme, i Tromsø er det over 50 selskaper som driver med nordlysjakt.

Nettopp melder at i Bodø er det bare Polar Tours og Skagen Hotell som driver aktivt med nordlysturisme, men Stella Polaris og Nordland Turselskap vil snart også være med i jakten på nordlyset.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Og begge aktørene er klare på at dette skal det satses på. Stella Polaris ønsker å utvide tilbudet sitt om nordlysjakt så snart som mulig.

Nordland Turselskap opplyser at de ønsker å starte med nordlysturisme i Bodø neste vinter. De mener satsningen i Bodø har vært for liten i forhold til hvor store muligheter som faktisk fins, ifølge Nettopp.

Nordland Turselskap understreker at det er svært viktig å ikke gi turistene noen garanti på at nordlyset alltid er som på Instagram eller lignende, slik at det ikke oppstår urealistiske forventninger til hva turistene får oppleve.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.