Stadig flere buker nettmegleren Propr

eiendom

Propr ser en økning i oppdragsinngang første halvår – hvor stadig flere forbrukere velger å selge boligen selv – uten eiendomsmegler.

– Oppdragsinngangen – første halvår – er 52 prosent bedre enn første halvår i fjor, og vi opplever at flere forbrukere ønsker å selge selv, sier Propr-sjef Kjetil Eriksson.

I første halvår i fjor hadde Propr en oppdragsinngang på 349 boliger og dette økes betydelig til 530 boliger i samme periode i år. Tredje kvartal fortsetter like bra.

42 prosent vekst
Andre kvartal ble et godt kvartal for den digitale eiendomstjenesten Propr som omsatte for 4,3 millioner kroner, sammenlignet med tre millioner samme kvartal 2018.

– Selskapets topplinje vokste med 43 prosent sammenlignet med samme kvartal i fjor og det peker i riktig retning, sier daglig leder Kjetil Eriksson i

Propr og legger til at første halvår vokste topplinjen med 62 prosent sammenlignet med første halvår i fjor. Driftsresultatet før ned- og avskrivninger endte på 93.200 kroner i kvartalet, men en avskrivning på 150.000 kroner gjør at resultatet før skatt ble på minus 53.000 kroner.

– Vi tjente faktisk 142.000 på driften første halvår og er litt over kneika, sier Eriksson.

Solid aktør
Propr er i ferd med å bli en godt etablert aktør på eiendomsmarkedet, og opplever stor interesse hos forbrukerne, i eiendomsbransjen og blant digitale tjenester som opererer i andre markeder.

– Propr har i overkant av en milliard kroner i omsetningsverdi bare i første halvår, sier Kjetil Eriksson i Propr.

Propr-sjefen forteller at i første kvartal i år har det beveget seg fra en utviklingsfase til en vekst- og skaleringsfase.

– Utviklingen av Propr 2.0, en nyere og bedre versjon av selskapets boligsalgs-verktøy, krevde store ressurser i fjor, men tallene for første halvår viser verdiene av disse strategiske investeringene, sier han.

Propr har aldri hatt flere oppdrag eller opplevd større vekst enn i denne perioden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.