SpareBank 1 fornyer strategisk avtale med Nets

forbrukslån

SpareBank 1 har inngått en femårig rammeavtale med Nets, som omfatter leveranser av betalingsformidlingstjenester, informasjonsteknologi og andre finansielle tjenester på vegne av de 14 bankene i SpareBank1-alliansen.

Lengden på avtalen som nå er inngått er 5 år, med opsjon på ytterligere 2 år.

– SpareBank 1-bankene har gjennom mange år hatt et godt samarbeid med Nets. Ved inngåelse av denne avtalen etablerer vi et langsiktig strategisk samarbeid, med den hensikt å optimalisere SpareBank 1s bruk av tjenester innenfor betalings- og informasjonsformidling, sier Øyvind Aass, administrerende direktør for SpareBank 1 Banksamarbeidet.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Nets vil ta en aktiv rolle i utviklingen av nye produkter og tjenester, og bidra til innovasjon og nyskaping hos SpareBank 1-bankene.

– Vi er utrolig glade for at SpareBank 1 har valgt å fornye og forlenge samarbeidet. Med denne avtalen samordnes og profesjonaliseres eksisterende og fremtidig samarbeid med alle bankene i alliansen, sier Thomas Jul, Executive Vice President i Nets.

Nets skal også utvikle sine produkter og tjenester i samsvar med SpareBank 1 og markedets behov, slik at SpareBank 1-bankene til enhver tid er konkurransedyktige innen de typer produkter og tjenester som avtalen omfatter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.