Slik ser du finalen i UEFA Champions League på Viaplay og TV3

nent

Paris Saint-Germain møter Bayern München i verdens største klubbkamp i fotball. Finalen i UEFA Champions League får du med deg søndag fra klokken 19.00 på Viaplay og TV3.

En lang sesong er i ferd med å avsluttes, og det store høydepunktet står nå foran oss når årets sesong av UEFA Champions League skal avgjøres.

I finalen møtes Paris Saint-Germain og Bayern München. Førstnevnte har aldri vunnet europas gjeveste turnering for klubblag, mens sistnevnte har løftet trofeet fem ganger, to ganger i UEFA Champions League.

Les også:  NM-gull til Vickhoff Lie og Sellæg

Kampen, som spilles på Estádio da Luz i Lisboa, sendes på Viaplay og TV3 og studiosendingen begynner søndag klokken 19.00. Det er Daniel Høglund som leder studiosendingen, og han har med seg Morten Langli, Rune Bratseth og Jan-Åge Fjørtoft. Kampen, som har avspark klokken 21.00, kommenteres av Roar Stokke og Lars Tjærnås.

Bayern München har vunnet alle sine ti kamper så langt i UEFA Champions League, og i sluttspillet har laget slått ut Chelsea, Barcelona og Lyon. Kampen mot Barcelona endte hele 8-2 i favør tyskerne. Laget har også turneringens toppscorer, Robert Lewandowski, som står med 15 mål så langt. Skulle han score ytterligere tre mål i finalen, vil han passere Cristiano Ronaldo og sette rekord i antall scorede mål i én UEFA Champions League-turnering.

Les også:  Johannes Høsflot Klæbo tilbake på landslaget

Paris Saint-Germain vant gruppe A foran Real Madrid. De har vunnet åtte av sine ti kamper, og har slått ut Erling Braut Haalands Borussia Dortmund, Atalanta og RB Leipzig på veien mot finalen. Nå har de mulighet til å knuse drømmen til et tredje tysk lag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.