Seks menn har anmeldt forsvars­ansatt i Bodø for overgrep

forsvaret

I midten av januar skrev Bodøposten.no om saken der en ansatt i Forsvaret i Bodø var anmeldt for voldtekt. Begge parter i saken var mannlige og arbeidet i Forsvaret.

Den mannlige ansatte som var anmeldt skal være i 30-årene. Etter mannen som har arbeidet i Forsvaret i Bodø i januar ble siktet for voldtekt av en mann i 20-årene, har det nå dukket opp ytterligere fem fornærmede i saken.

Alle de fornærmede er menn som har jobbet sammen med siktede, og alle er menn i 20-årene, ifølge Avisa Nordland.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

– Det er samme modus der alle kan ha blitt utsatt for seksuelle overgrep av forskjellig grad, sier politiadvokat Alf-Anton Røst i Nordland politidistrikt til AN.

Både Luftforsvaret og Forsvarets operative hovedkvarter er kjent saken, men ønsker ikke å kommentere saken utover at det er gjennomført tiltak for å få fram fakta, og at de er i god dialog med politiet, ifølge Dagbladet.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Den siktede mannen erkjenner ikke straffskyld, opplyser hans advokat Tor Haug.

PS: Bildet over er et illustrasjonsbilde fra Forsvaret (fotograf: Ole-Sverre Haugli) og har ingen forbindelse med saken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.