Over én million single nordmenn: Slik kan du finne kjærligheten

singel dame mann

Siden lanseringen i Norge i 2015 har datingappen happn nådd over én million flørteglade nordmenn, og ifølge selskapet er en ting sikkert: nordmenn ønsker å ta tilbake kontrollen over sitt eget kjærlighetsliv. Simone Quist Mathiesen, datingekspert i happn deler sine beste tips til hvordan single kan finne kjærligheten på datingappen.

– Vi ser at flere er mer bevisste på hva de er ute etter, i tillegg til at mange nå ønsker et seriøst forhold. Hvorvidt du ønsker et forhold eller en flørt kan du spesifisere i profilen din, som kan være lurt å være tydelig på. På den måten blir det enklere, når dere krysser veier, å se om dere er kompatible, sier hun og legger til:

Les også:  1 av 5 har kjørt bil uten å vite om de var edru

– Vi er veldig glade for å ha såpass mange brukere og vil gjøre vårt beste for å hjelpe dem på deres datingreise.

Nå er det også mulig å utforske profiler basert på felles interesser, møte noen basert på hvor ofte man har gått forbi hverandre, eller velge en fremtidig date basert på flere kriterier.

Hun oppfordrer single nordmenn til å være sosiale, oppsøke møteplasser der man treffer andre mennesker og vise at man legger merke til personene rundt seg. Arroganse og utilnærmelighet skyver folk unna, mens åpenhet og positiv nysgjerrighet er attraktivt.

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

– Vi ønsker å gjøre det så nært singles virkelige liv som mulig. Huben vår representerer mangfoldet av ønsker, møter og opplevelser, og mange søker til appen når de har gått forbi noen på gaten, på en bar, restaurant eller lignende. Vi mener dette gjør det enklere dersom man for eksempel ikke tør å gå bort til vedkommende akkurat der og da, avslutter hun.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.