Sammenligne prisene på gastrisk sleeve-operasjon i Norge med andre europeiske land

Prisene på Gastrisk sleeve-operasjoner i Norge er ganske høye, så det er en god ide å utforske de forskjellige prispunktene andre europeiske land kan tilby. Du kan jo komme til å oppdage at det å reise utenlands og besøke et nytt land ender opp med å bli billigere enn å få operasjonen i byen man bor i.

Det er viktig å huske at hvert enkelt tilfelle er individuelt og kan komme til et annet prispunkt, og dette  bare er et anslag. 

 

Prisene på Gastrisk sleeve-operasjon i Norge  

Norge er kjent for å være et av de dyreste landene sammenlignet med andre europeiske land. 

 

Hva er prisene på Gastrisk sleeve-operasjon i Norge? 

Som forventet er ikke disse prisene  lave. For å få Gastrisk sleeve-operasjon i Oslo må du betale gjennomsnittlig 118 000 kr. Husk at dette kanskje ikke inkluderer så mange netter på sykehuset som andre land på grunn av det samme økonomiske presset som endrer prisene i utgangspunktet. Ettersom sykehuskostnadene er høyere, koster hver natt mye mer, så for å spare penger foretrekkes vanligvis kortere opphold. I Oslo kan det hende at pasienten bare får en natt på sykehuset for nøye overvåking etter operasjon, mens tidspressene ikke er like mye i land med lavere prispoeng, som Latvia. At kontrollen over operasjonen og helbredelsesprosessen sannsynligvis er grunnen til at medisinsk turisme blir mer og mer populært i disse dager. Hvis en person bestemmer seg for å ta operasjonen i utlandet, kan lavere sykehuskostnader gjøre det mulig for pasienten å ha mer kontroll over prosedyrene og hvor lang tid man skal oppholde seg på sykehuset, fordi den økonomiske aspekten av beslutningen har mindre innvirkning på dem. 

Les også:  Nesten 1 av 3 ligger søvnløse på grunn av økonomien

Priser på Gastrisk Sleeve i utlandet

Som allerede nevnt er prisene på Gastrisk sleeve i Norge  ganske høye. Høyere priser kan finnes på steder som London i England, men de fleste andre land tilbyr lavere enn priser for prosedyren. 

Sammenligning av gjennomsnitt på Gastrisk sleeve-operasjon i andre europeiske land

Som nevnt over har Norge et av, om ikke de høyeste prispunktene for operasjonen. Kan forskjellen virkelig være så stor? 

Tilsynelatende, ja. Fra de nærmeste naboene, i Sverige, Stockholm, er gjennomsnittet for operasjonen 89 000 kr, og Finland, Helsingfors, gjennomsnitt 86 000 kr. Belgia, Ungarn og Romanias hovedsteder er i gjennomsnitt 75 000 kr, og land som Frankrike og Tyskland har gjennomsnittlig prispunkt på 80 000 kr. Men det er ikke så stor forskjell sammenlignet med den neste. Pris på Gastrisk sleeve-operasjon i Riga, Latvia, er halvparten enn Oslo – bare 58 900 kr. En flybillett til Riga ville koste rundt 550 kr, så selv om noen bestemmer seg for å reise for å ta operasjonen der to stykker i sammen, selv med alle reisekostnader inkludert, vil de ende opp med å spare penger. Husk at dette landet tilhører Den europeiske union, og holder opp til alle europeiske standarder, med klinikker som bruker den nyeste teknologien i hendene på et godt trent medisinsk fagpersonell. Som du kan se er det interessant og nyttig å sammenligne prisene i utlandet med de du vil finne hjemme når du tar beslutninger om å gjennomgå en Gastrisk sleeve-operasjon. 

Les også:  Norsk casinobransje i sterk vekst

Kanskje å se et nytt land og ta vare på trivselen din på en gang er den nye måten å sikre din helse uten å tape penger.

Vil du vite mer om Gastrisk sleeve-operasjon i utlandet? Besøk Overvekts-operasjoner.no og finn ut mer!

Foto: Unsplash.com

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Bodoeposten.no