Rusta åpner trettiende norske varehuset i Mosjøen

rusta

I morgen etablerer den svenske varehuskjeden Rusta sitt andre varehus på Helgeland, nærmere bestemt i Helgeland Handelsplass i Mosjøen. Varehuset blir nummer 30 for varehuskjeden på det norske markedet. Både norgessjefen og den nye varehussjefen gjør seg klar for enda en åpningssuksess. 

I 2017 åpnet Rusta sitt første varehus på Helgeland. Nå åpner varehuskjeden sitt andre varehus i regionen, nærmere bestemt i Mosjøen. Det nye varehuset i Helgeland Handelsplass strekker seg over 2 200 kvadratmeter og blir arbeidsplass for 12 Mosjøværinger. 

En publikumsmagnet – forventer hundrevis i kø
Norgessjefen i Rusta Erlend Kramer og varehussjef Anders Eliassen ser lyst på morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp.

Les også:  Nesten 150 nordlandsbedrifter stiftet i ekspressfart – Kan vinne pris

– Vi ser svært positivt på etableringen, og føler oss trygge på at Rusta vil gi et løft til handelstilbudet i området. Rusta har vist seg å være en populær publikumsmagnet. Vi merker at etterspørselen etter produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet er stort. Tidligere har vi sett 300-400 mennesker i kø på åpningene. I morgen tror jeg det blir minst like bra trøkk, sier Erlend Kramer, norgessjef i Rusta.

– Vi gleder oss stort til åpningsfest i Mosjøen i morgen. Klokken 09:00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. For de som kommer ekstra tidlig skal vi sørge for både kaffe og noe godt å tygge på. Dette blir utrolig spennende, legger Anders Eliassen til. 

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

Fortsetter veksten i Norge 
Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder i Sverige, Finland, Tyskland og Norge nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp innendørs og utendørs.

Les også:  Sier nei til å åpne Nordland VI

I løpet av 2019 fortsetter Rusta å åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Elverum, Kristiansund, Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens premiere i Mosjøen. 

– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.