Regnskapførere til det største bransjetreffet noensinne

regnskap norge

3.–4. september arrangerer Regnskap Norge Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen. Med 800 fremoverlente regnskapsfolk blir dette den største møteplassen for regnskapsbransjen – det største bransjetreffet noensinne!

Konferansen avholdes på the Qube på Gardermoen. Regnskapsbransjen speiler næringslivet og samfunnets utvikling, og har alltid vært i endring.

Nå består endringen i at bransjen beveger seg fra å være tradisjonelle regnskapsførere til å jobbe som rådgivere – en endring som krever nye forretningsmodeller og som har verdiskapning hos kunden i fokus.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

På Overskudd 2019 settes norgesrekord i workshop: 800 deltakere skal få jobbe med utvikling av forretningsideer – med en praktisk tilnærming og innføring i Business Model Canvas med høyskolelektor på BI, Tor Haugnes.

Regnskap Norges 50-årsjubileum vil prege arrangementet, og årets utgave av Overskudd har derfor fått navnet «Jubileumskonferansen».

Pernille Sørensen og Tore Sagen er konferansierer.

Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, avslutter Overskudd 2019 ved å se på det skiftet som vil prege næringslivet like mye fremover som det digitale.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.