Premier League-rekord for Ole Gunnar Solskjær på TV 2

tv2

598.000 seere så hele kampen mellom Manchester United og Huddersfield på TV 2 i går. Det er den mest sette Premier League-kampen i TV 2 sin historie. På det meste fulgte hele 775.000 seere sluttminuttene av Ole Gunnar Solskjær sin debut som manager på hjemmebanen Old Trafford.

Med et snitt på 598.000 seere ga det kampen en andel på 49,8 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 51,9 prosent blant alle TV-seerne (P10-79).

– Dette er gnistrende tall som bekrefter en eventyrlig og rekordstor interesse for Premier League, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

TV 2-kanalene hadde maratonsending på fotballens nasjonaldag i England, Boxing Day.

– Det er mange i TV 2 Sporten som har jobbet knallhardt gjennom hele julen med å skape et best mulig fotball-tilbud for seerne våre i høytiden. Dette er seertall som gir belønning for innsatsen og inspirasjon for fortsettelsen. Liverpool på tabelltopp, Tottenham som nærmeste utfordrer og Ole Gunnar Solskjær setter fyr på Manchester United igjen. Nye høydepunkter kommer tett nå, og vi forventer at interessen og engasjementet bare vil øke, sier Jansen Hagen.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

Premier League-høydepunktene står i kø utover i romjula på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

I kveld:

20.45: Southampton – West Ham

Lørdag 29 desember:

16.00: Tottenham – Wolverhampton

18.00: Liverpool-Arsenal

Søndag 30. desember:

13.00: Crystal Palace – Chelsea

15.15: Southampton – Manchester City

17.30: Manchester United – Bournemouth

– Vi er stolte over kvaliteten på fotball-sendingene våre og når vi får en sjelden sjanse til å nå et stort og bredt publikum på hovedkanalen TV 2 er det ekstra moro at det blir en stor suksess. Vi opplevde at United-fansen var i ferd med å bli demotiverte av deprimerende fotball og svake resultater. Over natten har Ole Gunnar Solskjær snudd opp ned på dette. Vi opplever nå en interesse vi aldri har sett maken til, forteller TV 2s sportsredaktør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.