Obama ga penger til terror-linket organisasjon for å påvirke valget i Israel

barack obama

I oktober ble det kjent at Barack Obama finansierte en aksjon for å forhindre at Benjamin Netanyahu skulle gjenvelges som statsminister i Israel. Nå er det avslørt at pengene gikk til en organisasjon som har bånd til terrorisme.

Ifølge en undersøkelse igangsatt av Senatet i USA var beløpet på rundt 3,5 millioner kroner av skattebetalernes penger. Og ifølge American Center for Law and Justice er det nå avdekket at pengene gikk den Hamas-allierte organisasjon OneVoice.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

– Yasser Mahmoud Abbas, sønn av Mahmoud Abbas, leder av de Palestinske selvstyremyndighetene, var også leder i OneVoice – og, som dokumentene beviser, var Obama-administrasjonen kjent med dette, skrev ACLJ en rapport som nå er offentliggjort.

Med andre ord så finansierte Obama-administrasjonen en terror-linket organisasjon for å avsette en demokratisk valgt leder i det eneste demokratiske landet i Midt-Østen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.