Nyhet: Ving satser på to nye designoaser i Egypt i vinter

ving

Suksesshistorien med Vings bohemske, elegante og prisbelønte designhotell Casa Cook fortsetter. Nå åpner et nytt og familievennlig Casa Cook dørene. Denne gangen i El Gouna, Egypt.

Ving åpner i tillegg et nytt hotell innen Cook’ Club-konseptet på samme sted. Hotellene kan reserveres for nordiske kunder fra oktober.

– Hvis du er ute etter å teste en ny vinterdestinasjon og tiltrekkes av lekkert design, snorkling i verdensklasse og avslappet atmosfære, bør du sikte feriekompasset ditt mot El Gouna. I vinter øker vi volumene våre til Egypt fra Norden med 40 prosent sammenlignet med i fjor, og med de nye designhotellene håper vi å tiltrekke et nytt publikum til landet, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Les også:  Inviterer hele Norge til dugnad for naturen

Casa Cook – et mekka for luksusbohemer
Casa Cook El Gouna er et familievennlig hotell med en internasjonal barneklubb. Hotellet ligger ved siden av den asurblå lagunen og sanddynene i utkanten av El Gouna, og inviterer deg til en ekte designoase på 100 rom. Her er den karakteristiske Casa Cook-stilen blandet med deilig arkitektur og nøye utvalgte interiørdetaljer med arabiske elementer. I likhet med forgjengerne i Middelhavet, kan Casa Cook El Gouna også lokke med god mat og spa. Og i havet utenfor hotellet venter en hel verden på å bli utforsket med både snorkling og dykking i verdensklasse.

Les også:  Regjeringen foreslår nye nasjonalparker - Hvor ble det av Preikestolen og Østmarka?

“Good vibes” på Cook’s Club
Bare noen få kilometer fra Casa Cook, inne i El Gouna, ligger det neste designhotellet – Cook’s Club. I hjertet av hotellet ligger bassengområdet hvor du kan nyte en avslappet hangout med inspirerende musikk spilt av DJ-er som besøker hotellet. Tørsteslukkende og velsmakende juice og drinker finner du i bassengbaren Captain Cook, der mixologen David Wiedemann har komponert drinkmenyen.

Les også:  Flyr lanserer nye ruter til København, Paris og Roma som nye reisemål

Den sentrale møteplassen er ellers restauranten Cantina hvor det serveres street food med både lokale og internasjonale retter. Bo i et av de 144 moderne innredede rommene, som alle gjennomsyres av den trendy Cook’s Club-stilen. Cook’s Club i El Gouna vil være det syvende hotellet som åpnes innenfor rammen av Cook’s Club-konseptet og det første utenfor Middelhavet.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.