Ny undersøkelse: De beste uteserveringene for deg som er singel i sommer

pils

Et avkjølende glass i solen på en uteservering er noe de fleste lengter etter nå som solen har begynt å vise seg. Sommeren er på vei, og stadig flere søker ut i varmen for å omgås og kanskje flørte litt ekstra. Men hvilke steder bør man som singel oppsøke i sommer for å ha størst sjanse for romantikk?

Datingappen happn har kartlagt hvilke uteserveringer i Norges tre største byer som er de ultimate flørtestedene. Singel og klar for sommermingling? Da er dette listen for deg!

Les også:  Den nye trendgrønnsaken: Brokkolini

Du har størst sjanse til å finne din fremtidige Crush i sommer på Vulkan i Olso. Ikke nok med at Vulkan er et innbydende sted med fantastisk mat, det er også her happn-singlene er mest aktive i appen. Også på Eight Rooftop Bar takbar i Olso har du stor sjanse for å finne din Crush i sommer. Hvis Laderkaia i Trondheim er ditt stamsted, bør du nok tenke om igjen. De havner nemlig sist på listen.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

– Når man er i en tidlig datingfase, er det fort gjort å fokusere på negative sider hos den andre. For noen er det en slags forsvarsmekanisme for å unngå å bli såret. Vi vil gjerne oppmuntre og utfordre single til å fokusere bare på det positive hos den andre i sommer og våge å ta initiativ til å flørte. Da blir det mye morsommere å date! Kjærlighet er noe helt fantastisk som vi vil at alle skal oppleve, og ved å våge å fokusere på det positive tillater vi oss å føle kjærlighet og den herlige kilingen i magen, sier Marine Ravinet, trendsjef i happn.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Toppliste: De 10 mest flørtende uteserveringene

1. Vulkan, Olso
2. Eight Rooftop Bar, Olso
3. 26 North, Bergen
4. Tango, Stavanger
5. Frognerveien Kolonihagen, Olso 6. The Thief, Olso
7. Astrum, Trondheim
8. Kippers Bar och Cafe, Bergen
9. Vippa, Olso
10. Ladekaia, Trondheim

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.